Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (131)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vítejte v rodince prasat. Jejich otec je neschopný mamlas, který nemá tušení, co je to hřebík a jak se zatlouká. Jejich matka jako jediná dělá užitečnou práci a aspoň se motá kolem plotny a nakupuje haldy hadrů. Jejich dcera-Peppa, která je i hlavní hrdinkou tohoto debilního pořadu, neustále rozumuje, a říká jak by se co mělo udělat a co a jak by se mělo koupit (jako její matka). Její bratr se často ukazuje jako uřvaný retard. Má velký zájem o dinosaury a nejraději si na ně i hraje. Někdy i vyběhne ven a předvádí se: na hřišti, ve škole, v jeslích... No a tohle vás čeká v jednom díle tohoto debilního pořadu. ()

Alchemilla 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů vhodný již pro dvouleťáky. Příběhy se opírají o situace ze života, jsou jednoduché, laskavé a vtipné, děti jim rozumí. Prasátka mají jednoduchou grafiku, která se mně osobně moc líbí. Pepina v originále má roztomilý hlas, český dabing je trošku protivný, uječený a leze na nervy. ()

Reklama

takytabornik 

všechny recenze uživatele

Když jsem zahlédl tento seriál poprvé, říkal jsem si, co je to za nemožnou animaci. Nedávno jsem však již "Pipině" děkoval, že jsme přestáli celou cestu do Chorvatska bez křiku. A jelikož již znám většinu dílů nazpaměť, musím uznat, že seriál je velmi propracovaný. Pro mne jsou to Simpsonovi pro nejmenší! Doporučuji mrknout na stránky: http://www.peppapig.com/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tatínkovo velké bříško suplující trampolínu budiž symbolem nelítostné dekonstrukce patriarchátu. Říhnutí, až se zatřese obrazovka, celá famílie na záda a smích! Určitě oblíbený animák Olgy Sommerové, ale až se za pár desítek let genderový vývoj překlopí v diskriminaci mužů, budeme si stěžovat a Peppa Pig půjde do trezoru! ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další útok na dětské mozky, který tentokrát ovšem není tak intenzivní jako v případě "Teletubbies". Nepočítáme-li šílené zpracování, mám namysli zejména animace, zbývá ke kritizování snad jen strašný scénář a dívka jména Pepa s bratříčkem, jejichž vzájemné pouto se blíží psychické tyranii. No dobrá trochu přeháním a možná kritizuji něco co mi rozhodně není určeno, ale ani moje pětiletá setřenka se u téhle hovadiny nebavila. Btw rozhodně to není roztomilé, ať žije Bořek. 10% ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)
  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama