Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příroda udeří neuvěřitelně ničivou silou. Las Vegas rozmetá tornádo, severovýchod Spojených států sužují tropická vedra, která provázejí obrovské požáry. Následují prudké bouře a hromobití století. Pro ambiciózní chicagskou televizní reportérku Amy Harkingovou, která čeká ve své kariéře na velkou chvíli, je ale strach z těchto povětrnostních anomálií podružný ve srovnání s hrozícím energetickým kolapsem. Ten by zanechal celou populaci ve tmě, bez jakékoli možnosti komunikace a vystavenou nepředvídatelným nebezpečím... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

otík 

všechny recenze uživatele

Tento dvoudílný televizní katastrofický film o souboji člověka s přírodou, která díky globálnímu oteplování uvede svět do podobné zkázy jako čteme v Bibli o deseti egyptských ranách, trpí klasickými nešvary podobných filmů – docela hloupá pointa, zbytečné vedlejší příběhy, proměnlivá kvalita triků. I přesto ale jde o docela zajímavou, i když přeci jen poněkud dlouho podívanou. ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Ozaj koho môže napadnúť dať dokopy v katastrofickom filme problém s elektrinou a dve obrovské búrky alebo ak chcece tak niekolko tornád ( a ešte ktomu 6 stupňa ). Ani nevysvetlili prečo ani kde sa vzali. Vlastne nevysvetlili vôbec nič. A komu si treba pridať otrasné efekty a bečkových hercov. Aspoň sa tu objavil Randy Quaid ako spomianky na staré časy len škoda že tu nebol nadraty ako sme u neho zviknutý. A ta 1* len preto že už som videl aj horšie katastrofické filmy (Marabunta, Smrtiace kobylk ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Blíží se setsakramentsky silná bouře a my máme možnost sledovat jeho příchod a průběh o dvou dílech celovečerní stopáže. Není to nic co by jsme již neznali. V meteorologické kanceláři sledují monitory a grafy a rozumbradují. Televizní reportérka se honí za senzací v podobě výpadku elektrického proudu. Když bouře udeří, nastává apokalypsa nadměrných rozměrů a děj sleduje různé lidi na různých místech s různými prožitky. Už od prvních minut se děj rozjede a do poslední minuty se nezastaví. Dramatičnost je udržována seč se dá a tak se plynulost poměrně drží. Jedná se o obyčejný televizní katastrofický film při malém rozpočtu dost viditelných. CGI efekty sice samou rozmazleností nad velkorozpočtovýma filmama nijak neoslní, ale přesto se na TV a svou dobu jedná o standart. Svižně ubíhající vize o silné bouři plných chyb a naivností může zpříjemnit posezení u televize, jen u toho proboha nepřemýšlet. To by by velká chyba. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

auuu. Zase jsem dostal poradnou facku od jednoho velikeho klise. Naprosto vyumelkovany a falesny soucit, spatne herecke vykony a naprosto zoufaly scenar. Tot hlavni vytky tohoto filmu. Uz tam opravdu jen chybelo aby nam tam reziser vic maval americkou vlajkou pred kamerou a ja bych se snad opravdu rozplakal. ()

TheDarKnig odpad!

všechny recenze uživatele

no tak tohle bylo asi tak tisickrat horsi nez 10.5.. hlavne, jak trailery lakaly na totalni masakr a pak celej film jedna strasna nuda s par scenama s tak strasnou kamerou, divnym snimanim a hlavne bez vizualu ze to nejde ani popsat.. Dokonce i to proklinane Asylum dela lepsi filmy (ktere aspon pobavi svoji blbosti). Ale tohle... nemam slov a tentokrat ne v pozitivnim smyslu ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Winnipegu v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama