Reklama

Reklama

Silent Night

  • USA Silent Night (více)
Trailer 2

Příběh je o tajemné a maskované osobě, oblečené jako Santa Claus, která řádí a zabíjí v malém městečku během vánočních svátků. Na místních policejních sílách je, aby ukončily toto vražedné běsnění. (spitr)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (76)

castor 

všechny recenze uživatele

Místy poměrně vtipné, jindy brutální, pak zas slušně ujeté, hlavně ale skrz naskrz průměrné, přičemž po celou stopáž žádnou zázračnou filmařinu hledat nemůžeme. Obětí přibývá, policie jde po špatné stopě, ale tvůrci nezmění ani tempo, ani nedokáží překvapit. Otylý Santa prostě jen chodí sem a tam a občas někoho rozporcuje. Tenhle kousek prostě na Vánoce nenaladí, ale náladu úplně nezkazí. Jak říkám, průměr průměrů, ve kterém se nikdo nepokouší udělat něco jinak, natožpak vést herce. Dva až tři zářezy!! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V malom mestečku pod javorovým listom na štedrý večer úraduje vrah v kostýme Santa Clausa, ktorý nepozná zľutovanie s nikým, kto má čo i len minimálne pokrivenú minulosť. Podarí sa miestnemu šerifovi a jeho dvom pomocníkom zastaviť jeho vyčíňanie? Tak primitívne dialógy, skutočne "inteligentné" kroky obecnej polície na čele s 80 ročným šerifom a jeho namakaných, retardovaných pomocníkov - tak toto nemalo CHYBU. Áno, áno - je to horor a na logiku by sa nemalo pozerať. Ale mne sa práve dnes chce. Pretože toto nie je horor o príšerách, duchoch, či upíroch. Tento snímok sa snaží od počiatku tváriť seriózne, a to je dôvod prečo tento snímok zahrabem pod hlbokú prehnitú zem. Chvála aspoň za to gore, no ja nie som natoľko skromný ako iní fanúšikovia hororu. Strata času – 30% ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Takmer famózna vyvražďovačka. Najlepší diel série Silnet Night, Deadly Night a aj najlepší vianočný slasher celkovo. Dialógy občas nepríjemne zašuštia papierom, ale mordy sú perfektné, je ich veľa a sú v priebehu celého filmu. Režisér už v EXPERIMENT: ZOMBIE ukázal svoj talent, teraz konečne natočil film, ktorý má hlavu aj pätu a výborne využíva trademarky pôvodného filmu i moderné postupy... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Čistý slasher je mrtvým hororovým subžánrem a fakt, že někteří fanoušci jsou pro nedostatek konkurence spokojení i s touhle chabou, sterilní, tuctovou vánoční vybíjenou, je tomu dostatečným důkazem. Jeden vraždící Santa, pár nezajímavých vražd, atmosféra nula a neuvěřitelně (!!!) otravná a tupá policistka v hlavní roli. Raději sáhněte po atmosférickém originálu, předloňské vánoční srandě z Finska nebo zapomenutém francouzském hororovém Sám doma. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Vánoce Vánoce přicházejí, hřejme se přátelé. Ano, jelikož je zima, zabalíme se do dek a a je nám fajn, ale není nad to být zahřátý plamenometem, to je zahřátí za všechny santy. Film je vcelku pohledný. Vraždy ze začátku umělé, ale později docela originální (Mami, z té paní je omáčka). Santa je frajer a dokáže si poradit i s namyšlenými a otravnými fakany. Konec slabší a předvídatelný jako epizoda ze čtyřlístku. Na druhou stranu, za tento rok nejlepší slasher. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Z kostýmu Santu, ktorý má na sebe vrah, niekoľkokrát miznú stopy krvi. (Arsenal83)
  • Film je částečně inspirován skutečným masakrem na Štědrý den roku 2008 v Covinu v Los Angeles. Bruce Jeffrey Pardo ve svém obleku Santy zavraždil 9 lidí. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama