Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

claudel odpad!

všechny recenze uživatele

Po velmi dobré jedničce přišel hotový děs a propadák, kouzlo prvního dílu spočívajícího v originálním způsobu výdělku se rozplynulo úplně v páru. Aby mohla vzniknout kvalitní a vtipná komedie, bylo potřeba zatraceně dobrý nápad a námět, z něhož by vznikl výborný scénář. Jenže tady autor vsadil na úspěch jedničky včetně hereckého obsazení, které ale nemá co hrát, když v scénáři panuje chaos a nuda. Stále chovám naději, když si pouštím české a slovenské filmy posledních dvou let, že objevím aspoň průměr, ale nacházím čím dál horší podprůměr :-( ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak. Předchozí díl jsem hodnotil dvěma hvězdama a bohužel ani tentokrát své hodnocení nezvýším. Opravdu nelze na tomto filmu najít mnoho důvodů proč jej vidět. Zkrátka, když pominu herecké výkony, neboť se v tomto filmu jednalo většinou o české hvězdy, jediný plusový bod uděluji za hudbu. Několika scénám jsem se pousmál. Příběh je ve skrze banální, přesto by mohl slibovat zajímavější zápletku, ale tu nenabízí. Snímek je k uzoufání nudný, nic zajímavého se v něm neděje. A jehovisti byli silné kafe už i na mě. Nebyli vtipní, patrně měli být, spíše trapní. Další film, který sice můžete jednou shlédnout, ale jen proto, abyste si udělali čárku. Nových důvodů proč sledování zopakovat opravdu mnoho nenajdete. Spíš žádný. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

K mému velkému překvapení se mi volné pokračování komedie Hodinový manžel docela líbilo. Nepřítomnost Jitky Čvančarové určitě sehrála svou roli, teď mi však pro změnu vadila Zuzana Norisová, o jejíchž hereckých schopnostech mám už dlouho značné pochybnosti. Nicméně musím po pravdě připustit, že sexistický humor byl tentokrát mnohem lépe stravitelný, příběh víceméně taky a vkusný hudební doprovod zaštítěný René Ryparem mě vyloženě potěšil. (60%) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Klasický dvojkový vývar, původní film měl v kině úspěch, tak necháme obsazení, dovymyslíme ztřeštěnější příběh a pár nějakých vtipů. Zápletka je praštěná, ale to by ani nevadilo, spíš možná to, že se s ní vlastně nepracovalo a byla jen tak. Dál se totiž řeší vztahy hlavních hrdinů a zajímavé a vtipné by proto měly být zejména dialogy. To se bohužel podařilo jen párkrát. Navíc mě několikrát vyloženě překvapil podivně blbý střih, kdy se začnou střídat dvě dějové linky bez zjevného účelu a k tomu si sebou tahají i hudbu, což vede k protivné roztříštěnosti některých částí. Nechávám sice dvě hvězdy, ale je to jen tak tak. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

No, ono ani jednotka nebola až bohvieaká bomba, takže porovnať tieto dva filmy nie je žiadne terno. Ale prečo nie? Prečo nedať tomuto filmu šancu? Ja som tento film vybral v kine ako výplň voľného večera na dovolenke.....a nesklamal. Pohodovka, sem-tam nejaká dobrá hláška a hlavne Latinák a Bolek super ! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama