Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

claudel odpad!

všechny recenze uživatele

Po velmi dobré jedničce přišel hotový děs a propadák, kouzlo prvního dílu spočívajícího v originálním způsobu výdělku se rozplynulo úplně v páru. Aby mohla vzniknout kvalitní a vtipná komedie, bylo potřeba zatraceně dobrý nápad a námět, z něhož by vznikl výborný scénář. Jenže tady autor vsadil na úspěch jedničky včetně hereckého obsazení, které ale nemá co hrát, když v scénáři panuje chaos a nuda. Stále chovám naději, když si pouštím české a slovenské filmy posledních dvou let, že objevím aspoň průměr, ale nacházím čím dál horší podprůměr :-( ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO BUDEME DĚLAT? TO TU SVATBU ZRUŠÍME?...“ /// Takže nám chlapáci přestali vopravovat a začali řešit ženský (ovšem místo bodovýho hodnocení jsou na pořadu vztahy!). Hlavní je pak vztah slovenský zlatokopky k Milanovi. Mělo by to bejt asi vtipný, ale kromě chlapskejch akvabel se mi huba nekřiví. Komedie bez humoru – prostě česká rychlokvašáková filmařina, který stačí k celovečeráku dva banální nápady. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem chlapská akvabela. 2.) Chci bejt ženská zlatokopka. 3.) Zoufale se nudím. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejste spolu desítky let, to vás každej soudce rozvede po esemesce." S Hodinovými manželi mi bylo trapně i vtipně, tak snímek hodnotím průměrnými třemi hvězdami, i když průměrný není. Je skvělý a hrozný. Skvělý je ve chvílích, kdy hraje pohodová muzika a na scéně jsou Akvabeláci, Jehovisti, zlatokopka Janka nebo její slovenský pivař. Ten je skutečně dokonalý. Horší je to ve chvílích, kdy se řeší vztahy, podezřívání, antidepresiva a sny. To mi trošku lezlo krkem. Proto si asi vyměním anděla a pokecám si se svým stresem, aby bylo jasné, že jsem si z tohoto snímku něco odnesl do života. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodinový manžel byl fajn komedie...tohle je celkem evidentně pouze snaha o to vyždímat co nejvíc z "úspěchu" jedničky.Manžel na hodinu je v první polovině neuvěřitelně hloupý,otravný a jak prohlásila moje drahá polovička,sytděl bych se někomu říct,že jsem tohle viděl.Druhá půlka je o něco lepší,ale i tam se postavy chovají jako po lobotomii a podařený vtip aby divák opravdu hledal víc než důkladně.Je mi celkem líto poměrně kvalitních a sympatických herců,kteří tu musí hrát bandu momentálně zaostalých...40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud je o ně zájem, rychle zase vylovit kapříky v legračních plavkách z primácké plovárny! S příběhem hodným epizody nekonečného rodinného seriálu, přiškrcenou lascivností a „saháním po dalším brufenu“ se alespoň prokáže, jací jsou to lysci. Bojovným lachtanům, co mají chlórem nezáživnosti svraštělé ploutvičky, už doporučuji vypustit ten jejich nymburský bazén a v rámci šetření energie zhasnout.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno