Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl s přehledem (vyjma totálního exkrementu Na pokraji smrti) nejhorší film, kde se pan Seagal objevil, a to prosím byl právě on, co bylo na výtvoru jménem Clementine to nejlepší. Devadesát minut sledovat vztah mezi členy rozdělené rodinky s tak křečovitým přehráváním bylo utrpení srovnatelné snad jen se sledováním některého z nových českých seriálů. Ale Constantine má alespoň pětiminutovou účast Stevena Seagala a vcelku poslouchatelnou hudbu, proto si hvězdičku zaslouží. PS: Do ringu bych proti Seagalovi postavil tu holčičku, lezla mi na nervy nemálo. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

NA SVĚTĚ JSOU FILMY A PAK CLEMENTINE, PŘIČEMŽ NA TO PRVNÍ SE DÁ CELKEM SOLIDNĚ KOUKAT. Obrovský podvod na diváky, dočkal jsem se korejského rodinného dramatu místo mlátičky se Seagalem. Steven (130 kilo) se nám ve filmu objeví asi 4x. V prvních dvou případech se jedná o sekundové záběry, jeden je v ringu a druhý je z televize. Takže se začínají rojit myšlenky zda-li nesleduju korejskou kopii Trhák Pana Bowfingera. V 85 minutě filmu to příjde, zápas hlavního hrdiny se Stevenem. Boj trvá 5 minut, pak ještě příjde scéna v nemocnici, kde Steven vzdává úctu protivníkovi. Neváhám označit tento film jako největší kravinu co jsem kdy viděl. Korejské drama je opravdu k uzoufání. PS: Taky nerozumím tomu proč když se děj odehrává v Las Vegas a v Los Angeles mají policajti korejská auta a proč vlastně v celém filmu hrají snad jen Korejci, včetně celé policejní stanice. ()

Reklama

Kharsh odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, které jsem měl tu smůlu vidět. Naprosto otřesný hlavní hrdina + ještě horší jeho dcera, která ten "úžasný" dojem z filmu táhne ještě níže pod hladinu odpadu... Díky ní by se mělo vytvořit nové hodnocení, něco jako "totální a nehorázná kravina s uřvanym harantem v čele". Omlouvám, ale jinak to napsat nejde... Steven Seagal je tam tak 3 minuty, které jsou zároveň ty nejlepší z celého filmu. Já ani nevim, proč jsem to dokoukal... asi kvůli těm 3 minutám. Otřes! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ježiši kriste! Tohohle filmu jsem se hodně bál a když jsem si to pustil tak začátek vypadal celkem dobře.. jenomže pak mě začal ten malej hnusnej parchant lízt na nervy! A ješte jak začla řvát! Panebože k nevydržení.. modlil jsem se at je konec! A ona se musela objevit ješte v titulkach! Tu jednu dávám za Seagala protože po tom utrpení jsem ho moc rád viděl.. ale o tom zápase radši ani mluvit nebudu.. a Seagal tam byl jenom na konci. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Nabízí se otázka, co k tomu snímku napsat. Nejhorší film, kde se Seagal objevil? Totální absence pořádného děje, stupidní dialogy a scény? Absolutní ztráta času? To vše platí pro tento počin dvojnásob. Korejské mučení diváků v přímém přenosu, aby tohle člověk dokoukal, musí mít opravdu silný žaludek a nervy. Seagal se ve filmu objeví až na jeho konci v jedné bojové scéně v ringu, která je velmi špatně natočená, ostatně jako všechny akční scény v tomto filmu. Nemám co na snímku hodnotit, totální propadák. 0/10. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jack Miller (Steven Seagal) je před zápasem uveden jako úřadující pětinásobný šampion v těžké váze o výšce 193 centimetrů (6 ft 4 in) a váze 102 kilogramů (225 pounds). Steven Seagal sdílí s filmovou postavou svojí skutečnou výšku. Český dabing na DVD toto vůbec nerespektuje, protože výška je 190 centimetrů a hmotnost 130 kilogramů. (Rominator)

Reklama

Reklama