Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerná akčná dráma. Má celkom dobrý príbeh o policajtovi, bývalom olympionikovi v taekwonde, ktorý je kvôli svojim drsným metódam vyhodený z práce a tak sa časom nechá najať do ilegálnych zápasov, ale musí riešiť aj problémy s dcérou a so ženou, ktorá od neho odišla. No chystá sa jeho najťažší súboj s najsilnejších bojovníkom. Spracovanie ale nie je práve najideálnejšie, po úvodnej akčnejšej tretine prichádza hlavná fáza filmu, kde sa riešia len vzťahy s dcérou a matkou, no ale ani toto nenudí a potom akčnosť filmu vracia až záverečná časť, súboj hlavnej postavy so Stevenom Seagalom. Dejovo ma ani na okamih tento film nedokázal skutočne zaujať, ale aspoň ani nezačal nudiť, no to zbytočné množstvo emócií a navyše nefunkčných si mohli radšej odpustiť. Akcie tu nie je moc, ale je len priemerná. Tvoria ju hlavne súboje, ktoré síce sú slušne natočené, ale choreografia je väčšinou až príliš obyčajná a chýbajú aj nejaké lepšie momenty. Najlepší je samozrejme súboj so Stevenom Seagalom, len škoda toho neustáleho dabléra a celkom zaujímavý je aj arénový súboj niekoľkých bojovníkov v štýle každý proti každému. Herecké obsadenie nie je moc dobré, na kórejské pomery je hlboko podpriemerné a tak zaujme hlavne tá párminútová úloha Seagala. A čo sa týka réžie a technickej stránky, tak nie sú úplne zlé, ale podobne ako obsadenie je aj toto kórejský hlboký podpriemer. Ale pochváliť musím aspoň príjemnú hudbu Clementine, len jej nemuselo byť až toľko. Clementine je rozhodne ten nejnekvalitnejší kórejský film, aký som zatiaľ videl, ale aj tak sa dá bez problémov pozrieť a Seagal vždy poteší. Objektívna kvalita filmu- 52%, film sa páči mne na 58%. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...film Clementine u nás nevyšel ( zatim )!!!!...já ho viděl ve fránině a nerozuměl jsem ani slovo ( neovlivnilo to mé hodnocení!!, obávám se, že čeština nebo české titulky by nic nezměnily )!!!!...přes to jsem ho dokoukal a to jen díky jedné věci a to je cameo Stevena Seagala....děj se točí kolem policisty, který je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování....podsvětí ihned najímá jeho jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně....kolem je spousty filmové omáčky blablabla....nebudu prozrazovat jak dlouho Seagal setrvá na plátně a koho hraje ( ..vy to stějně víte:)....od Exit Wounds je Clementine Seagalovo nejlepší počin!!!! P.S. v rámci žánru naprosto zbytečný film, proto za 2 hvězdy!!! ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Tak hlavně Seagal tam byl asi dvě minuty ve finální bitce, která stejně nebyla nic moc. Celkově to je prostě špatně natočené rodinné drama s korejskýma hercema co neumějí hrát (to není žádné překvapení). Takže stěží hvězdička za druhou (ze dvou) bojovou scénu uprostřed filmu, kde i trošku lítala krev, ale žádná sláva. Musel jsem to přetáčet, jinak bych asi u těch keců umřel. 9% ()

TylerGage 

všechny recenze uživatele

začátek filmu byl celkem zajímavý a slibně se to rozjíždělo,ale ta část kde si hreje na tatínka a strará se o svojí dceru je opravdu děsná. Ještě k tomu se mu najde ''mrtvá'' manželka to už sem myslel ,že u filmu usnu.. Závěrečný boj byl celkem dobrý . Horší 1* ****myslel jsem ,že si tam Steven Seagal zahraje větší roly**** ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašná sračka. V mnohých scénach je nechcene smiešna, v horšom prípade iritujúca (megaotravné dievčatko). Nejde o to, že je to podvod spáchaný na všetkých Seagalových fanúšikoch (keďže Veľký Stívn je síce na plagátoch a fotkách a zakomponovaný do obsahu filmu, ale má tu len párminútové cameo). Ide v prvom rade o to, že Clementine je hrozný film s otrasným scenárom, mizernou akciou a nesympatickými postavami hranými bezradnými hercami (ktorí zjavne nevedeli, čo s tým majú ku*va robiť). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jack Miller (Steven Seagal) je před zápasem uveden jako úřadující pětinásobný šampion v těžké váze o výšce 193 centimetrů (6 ft 4 in) a váze 102 kilogramů (225 pounds). Steven Seagal sdílí s filmovou postavou svojí skutečnou výšku. Český dabing na DVD toto vůbec nerespektuje, protože výška je 190 centimetrů a hmotnost 130 kilogramů. (Rominator)

Reklama

Reklama