Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Matli 

všechny recenze uživatele

Tak hlavně Seagal tam byl asi dvě minuty ve finální bitce, která stejně nebyla nic moc. Celkově to je prostě špatně natočené rodinné drama s korejskýma hercema co neumějí hrát (to není žádné překvapení). Takže stěží hvězdička za druhou (ze dvou) bojovou scénu uprostřed filmu, kde i trošku lítala krev, ale žádná sláva. Musel jsem to přetáčet, jinak bych asi u těch keců umřel. 9% ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

NENI to film se Seagalem...pro ty, kdo maji v umyslu na tohle koukat. (dale pokracuji pro ty, kteri chteji vedet proc) Typicky priklad filmu, o kterem se musi na obalu dvd napsat nejake lakadlo, protoze jinak by se na nej nikdo nedival. Jun Lee vs. Seagal....? vzhledem k tomu, ze "Mr. Sadlo Kamenna tvar" tu ma zhruba jen ctyrminutovy stek na konci filmu, je opravdu nehorazne psat tohle na obal filmu, ktery se dle popisu tvari jako akcni bitka ve stylu Kickboxer. Pravda je uplne jina nez bych cekal. Je to KOREJSKY film se vsim vsudy, skoro zadna anglictina (tam kde se o ni Jun Lee pokousi je videt, ze louskal ctyri slova pul dne z anglickyho slovniku) a misto akcniho filmu tu mame jakesi rodinne drama az telenovelu, mixnute kriminalkou a korenene reklamou na taekwondo. Spoilery vadit nebudou, kdo by na to koukal: takze vsechno se toci okolo 7milete holcicky (mimochodem jeji korejska predstavitelka hraje nejlip z cele herecke party! a mel jsem chut dat jednu hvezdicku za jeji vykon) a okolo jejiho otce, ktery nejdriv kope lidi na mistrovstvi, aby se pridal k policii a nakonec zase skoncil v ringu. Horsi je cela pointa, kdy se divak dovi, ze matka holcicky nezemrela pri porodu, ale ze dementni babicka mimco ukradla a odnesla do sirotcince, dceri rekla ze zemrelo a otci rekla ze zemrela jeho partnerka pri porodu.....WTF??? jenom Asiati muzou z takovyhle blbosti udelat "dojemne drama". Nikde zadnej pohreb, zadny lejstra, ale kazdej veril ze je ten druhej mrtvej. K tomu si pridejte priiiiiiiiiiserne ale priiiiiiiiiserne natahovane rodinne sceny jak z Esmeraldy (to mi vadilo asi nejvic) stridane jakousi mafianskou linkou, ktera konci u Seagala, ktery hlavniho hrdinu skoro zabije, aby si stylove vydechnul a divak taky, protoze uz byl konecne konec. Navic primo nesnasim cernocha Kevina Greviouxe (ten si tu zahral promotera), ktery se objevil jako vlkodlak napr. v Underworld a hlas ma vychraplany, jak kdyby padesat let hulil travu a zapijel to ginem. Nejvic me ale pobavila hlaska pred finalnim soubojem, ze v "druhem rohu nastupuje mistr sveta v tezke vaze" Jack "Seagal" Miller....to jsem se fakt rezal smichy, protoze to jedine mi v tomhle filmu prislo trefne. ()

Reklama

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Film mi přišel divný už v momentě, kdy malá dcerka mluví o tom, jak si vezme tatínka za manžela, načež o pár scén dále opilému otci uléhajícímu na postel rozepíná poklopec u kalhot a dále mu už z kalhot nepomáhá. To mě trošku vyděsilo, no nakonec to skončilo nevinně. Každopádně celá zápletka neopouští kvality tuctových telenovel. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerná akčná dráma. Má celkom dobrý príbeh o policajtovi, bývalom olympionikovi v taekwonde, ktorý je kvôli svojim drsným metódam vyhodený z práce a tak sa časom nechá najať do ilegálnych zápasov, ale musí riešiť aj problémy s dcérou a so ženou, ktorá od neho odišla. No chystá sa jeho najťažší súboj s najsilnejších bojovníkom. Spracovanie ale nie je práve najideálnejšie, po úvodnej akčnejšej tretine prichádza hlavná fáza filmu, kde sa riešia len vzťahy s dcérou a matkou, no ale ani toto nenudí a potom akčnosť filmu vracia až záverečná časť, súboj hlavnej postavy so Stevenom Seagalom. Dejovo ma ani na okamih tento film nedokázal skutočne zaujať, ale aspoň ani nezačal nudiť, no to zbytočné množstvo emócií a navyše nefunkčných si mohli radšej odpustiť. Akcie tu nie je moc, ale je len priemerná. Tvoria ju hlavne súboje, ktoré síce sú slušne natočené, ale choreografia je väčšinou až príliš obyčajná a chýbajú aj nejaké lepšie momenty. Najlepší je samozrejme súboj so Stevenom Seagalom, len škoda toho neustáleho dabléra a celkom zaujímavý je aj arénový súboj niekoľkých bojovníkov v štýle každý proti každému. Herecké obsadenie nie je moc dobré, na kórejské pomery je hlboko podpriemerné a tak zaujme hlavne tá párminútová úloha Seagala. A čo sa týka réžie a technickej stránky, tak nie sú úplne zlé, ale podobne ako obsadenie je aj toto kórejský hlboký podpriemer. Ale pochváliť musím aspoň príjemnú hudbu Clementine, len jej nemuselo byť až toľko. Clementine je rozhodne ten nejnekvalitnejší kórejský film, aký som zatiaľ videl, ale aj tak sa dá bez problémov pozrieť a Seagal vždy poteší. Objektívna kvalita filmu- 52%, film sa páči mne na 58%. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně,jestli je dobře nebo špatně,že to o Steviem tak úplně neni. Poměrně solidní úvod plný kvalitních fightů a dobré choreografie naprosto rozbila dějová linka malé hrdinky, ktere jsou obě opravdu,ale opravdu na pěst...jedna výsledná za zmiňovaný úvod a cca prvních třicet minut..PS:uvedená stopáž je chybná-trýznění celkově trvá cca 110min ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jack Miller (Steven Seagal) je před zápasem uveden jako úřadující pětinásobný šampion v těžké váze o výšce 193 centimetrů (6 ft 4 in) a váze 102 kilogramů (225 pounds). Steven Seagal sdílí s filmovou postavou svojí skutečnou výšku. Český dabing na DVD toto vůbec nerespektuje, protože výška je 190 centimetrů a hmotnost 130 kilogramů. (Rominator)

Reklama

Reklama