Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale co, tak dám filmu také trochu více bodů, než by si jiný snímek zasloužil. Jenže dvojka Hogan-Kozlowski funguje i v tomhle třetím, místy trochu křečovitém snímku. Tady mi stačí, že jsou zde pořád moje celkem oblíbené postavy, a díky tomu jsem se docela dobře bavil. Některé scény jsou zábavné, to se jim upřít nedá. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nepovažuji za příliš šťastné, že humor byl postaven na infantilnosti hlavního hrdiny, takovou podbízivost americkému publiku si Mike fakt nezaslouží. Své světlé chvilky film měl, ale nebylo to nic, co už jsme neviděli v podobném ladění v předchozích dvou dílech. Zvláštní, že Linda stárne, ale Paul ne. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem - a těžko lze uvěřit, že drsňák Mike Dundee zůstal i po letech civilizací nepolíbený téměř jako při své návštěvě New Yorku. Krokodýlí muž nám zkrátka zestárnul a jeho v pořadí třetí film už nemá zdaleka takový tah na branku jako dva předcházející. Žádný velký comeback - a nic, co by stálo za zapamatování … I tak jde o slušnou, i když jenom mírně nadprůměrnou zábavu, kterou není třeba zatracovat. Možná nejsem úplně objektivní, ale myslím, že trochu nostalgie si občas můžu dovolit - i když třeba ovlivní můj pohled na nepříliš úspěšné pokračování dvou mých oblíbených filmů. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle filmu je fakt, že vznikl jako pokračování Krokodýla Dundeeho na kterého prostě nemá, jen těží z jeho popularity, stejně jako to dělá spusta jiných filmů a nepřináší mnoho nového. I tak je tu ale jeden nový prvek a to je junior a z toho plyne i dost vtipných scén u kterých jsem se dobře bavil. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Najde se pár dobrejch momentů (Mal Gibson, skunk), ale ty už nedokážou dostatečně vyvážit slabej příběh, ve kterym je dějová linka s pašerákama nechtěně parodická a Dundeeho neomalenost alá vidlák ve velkoměstě velmi ohraná. Hlášky téměř zmizely a nahradilo je Dundeeho pitvoření před svym malym synem. Záměr vyždímat z dosavadní série ještě pár chechtáků byl dost evidentní a je dobře, že jsme se nedočkali čtvrtýho dílu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)

Reklama

Reklama