Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21,15miliónaTržby USA $25,635,682Tržby Celosvetovo $39,438,674║ Dosť neskoro sa zobudili s týmto pokračovaným a vznikol z toho už len výkrik do tmy, strašne slabý odvar oproti prvým dvom predchodcom. Začal som to pozerat ale 3x ale any raz som to nedokázal dopozerať. /30%/ ()

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Nebral jsem ohled na nízká hodnocení svých oblíbených uživatelů a tzv.top uživatelů už vůbec ne a podíval se na závěrečný díl krokodýlí trilogie.Oproti prvním dvěma dílům je zde minimálně kýčovité romantiky,Linda Kozlowska naštěstí moc příležitosti nedostává a je tu dost dobrých scének a gagů.Dávám 3,5 hvězdičky a vzhledem k tomu,že se jedná o nejlepší díl,tak zaokrouhluji na čtyři. ()

Reklama

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Komerční záležitost stejně jako druhý díl. Vše čim vynikal první díl, tento postrádá. Celým filmem se táhne vůně peněz, které za to dostali a také nuda. Nedoporučuji tento film proto, že jsem na něho slyšela záporné recenze snad všude. Je mi líto, že to takhle skončilo, ale nedá se nic dělat, život jde dál.... :) ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se vymyslet, co ještě by se z postavy Dundeeho dalo vytlouct. Hogan si tím lámal hlavu jistě ještě mnohem víc, ale šel na to špatně. Indianu Jonese můžeme eventuálně pouštět do dalších a dalších dobrodružství, jenže Dundee vlastně není dobrodruh, jen taková svérázná postavička z okraje civilizace. Dělat z něj akčního hrdinu je omyl. --- Můj návrh by byl právě opačný. Vytáhl bych plejádu legračních týpků z Walkabout Creeku víc do popředí a nechal bych je řešit nějakou lokální aféru. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Najde se pár dobrejch momentů (Mal Gibson, skunk), ale ty už nedokážou dostatečně vyvážit slabej příběh, ve kterym je dějová linka s pašerákama nechtěně parodická a Dundeeho neomalenost alá vidlák ve velkoměstě velmi ohraná. Hlášky téměř zmizely a nahradilo je Dundeeho pitvoření před svym malym synem. Záměr vyždímat z dosavadní série ještě pár chechtáků byl dost evidentní a je dobře, že jsme se nedočkali čtvrtýho dílu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)

Reklama

Reklama