Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Najde se pár dobrejch momentů (Mal Gibson, skunk), ale ty už nedokážou dostatečně vyvážit slabej příběh, ve kterym je dějová linka s pašerákama nechtěně parodická a Dundeeho neomalenost alá vidlák ve velkoměstě velmi ohraná. Hlášky téměř zmizely a nahradilo je Dundeeho pitvoření před svym malym synem. Záměr vyždímat z dosavadní série ještě pár chechtáků byl dost evidentní a je dobře, že jsme se nedočkali čtvrtýho dílu. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Krokodýl Dundee mi přišel jako dost skvělý a kvalitní film. Bavil sem se u něj a nepřišel mi vůbec trapný. Pak přišel Krokodýl Dundee 2. pro mě průměrná záležitost. Ale tohle... Krokodýl Dundee v Los Angeles ! Opravdu TRAPNÝ TRAPNÝ TRAPNÝ !!! Skoro každou scénu sem odzíval. Vůbec mě film nezaujal , a hned od začátku sem se strašně nudil. Prostě BLBOST !!! Když jsem dokoukal tuhle 3. tak už sem neměl ani huť se kouknout na 1. A to mě 1. bavila.... , ale tohle mi to skazilo. ()

Reklama

Maq 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se vymyslet, co ještě by se z postavy Dundeeho dalo vytlouct. Hogan si tím lámal hlavu jistě ještě mnohem víc, ale šel na to špatně. Indianu Jonese můžeme eventuálně pouštět do dalších a dalších dobrodružství, jenže Dundee vlastně není dobrodruh, jen taková svérázná postavička z okraje civilizace. Dělat z něj akčního hrdinu je omyl. --- Můj návrh by byl právě opačný. Vytáhl bych plejádu legračních týpků z Walkabout Creeku víc do popředí a nechal bych je řešit nějakou lokální aféru. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděl před dávnými lety v multikině Galaxii, poprvé jsem na vlastní uši vyzkoušel Dolby Surround zvuk a vlastně poprvé jsem i v něčem takovém jako je multikino (vysílají několik filmů najednou! úžasné!) byl. Film možná není zase taková bomba, ale já se při něm výborně bavil. Vtipných scén je tu požehnaně a Dundee v L.A. funguje i jako takové symbolické rozloučení Paula Hogana se stříbrným plátnem. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Basil Poledouris: 1. Main Title [2:40] ,2. Croc Sinks the Boat/Croc Eats the Boat/Swimming/Mystical Mick [1:43] ,3. Hypnotize the Pig/Walking with Mikey/Beverly Hills [2:00] ,4. Spider/Spider in Hat [0:51] ,5. Studio Gate/Jungle Set [0:36] ,6. Walking with Mikey #2/Mikey, Mick and Sue [1:40] ,7. Eraser Rat/Monkey Wrangler [1:05] ,8. Jacco Show and Tell/The Big Nanny/Dine and Drive/Down the Stairwell/L.A. Thing [3:36] ,9. Paintings/Clue Snoop/Who the Hell is That? [3:14] ,10. Up the Ladder/Into the Jungle [4:37] ,11. Molotov Cocktail/Lions [2:59] ,12. Proposal/Wedding Day [3:05] ,13. Down Under - Men At Work [4:45] ,14. Strike It Up - Black Box [5:15] ,15. Mr. Big Talker - Mystikal [4:00] ,16. Boys from the Bush - Lee Kernaghan [2:47], ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama