Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Pete Garrison má na starosti ochranu amerického prezidenta a jeho manželky. Kdysi zachránil život prezidentu Reaganovi, a pokud jde o ochranu prezidentského páru, je považován za nejzkušenějšího experta. Kolega Charlie se mu chce svěřit s něčím vážným, ale odloží to a krátce na to je zavražděn na prahu svého domu. Na místo činu se dostaví nejen Pete, ale také agent Dave Breckinridge s mladou agentkou Jill Marinovou. Podaří se jim přesvědčit místní policii, že nešlo o loupežné přepadení, ale o vraždu a oba se pustí do pátrání, i když ne společně. Pete se sejde s informátorem Xavierem, který mu předá obálku s důkazy, že se chystá atentát na prezidenta, a také mu prozradí, že přímo mezi členy ochranky je zrádce, který s atentátníky spolupracuje… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Čtyřiadvacítka" mixnutá s Nepřítelem státu, na což se velmi dobře dívá. I když zpracování patří bohužel spíše k průměru, i tak se při tomhle krimi - thrilleru dobře bavíte, což je jedině dobře. Kiefer je pro role agentů a vůbec všemožných strážců zákona jako stvořený ( pořád vidím Jacka Bauera ), ale bohužel hraje ty druhé housle. Ty první totiž dostal na starost chytrý Michael Douglas, který se ohání vším možným, aby se očistil. No víc takových filmů by neuškodilo, avšak trošku zapracovat na scénáři ;-) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Celou dobu dobrý, dobrý a od scény "Sutherland míří na Douglase, ale nedokáže ho oddělat" mě to najednou přestalo bavit. Navíc finální přestřelka v chodbách vypadá, jako kdyby jí místo Clarka Johnsona natočila ČT1 (kamera tam furt zabírá nějakej hydrant a celý to tam vypadá jak u nás doma ve sklepě). Herecky je ten film na úrovni a Eva Longoria potěší každýho chlapa. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Možná není důvod tento snímek úplně zatracovat. Potenciál tkví především v obsazení, i když jen dvěma herci. A navíc, parádních akčních thrilleru s Michaelem Douglasem není nikdy dost. Ale jako bych ani nekoukal na snímek z roku 2006. Popravdě, myslel jsem celou dobu, že je to tak z devadesátých let a že Douglase opravdu řácky namaskovali. Ke konci ale film trochu ztrácí dech a je znát, že už toho asi měli všichni plný kecky a tak točili, jen aby se neřeklo. Samotná postava prezidenta byla upřímně řečeno komická. Ne, tohle nebyl ten největší politický špektákl století. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když ono je to pořád dokolečka a Douglas už je trošku starej na to, aby tomu dodal nějakej ten pořádnej nádech akční jízdy. Kdyby aspoň ta Sutherlandova postava nebyla tak příšerně napsaná.............nesnášim policajty, který se kouknou ze sta metrů na ho*no a je jim okamžitě jasný, že ho tam necha 50tikilovej blonďák. Aspoň že ta Eva vypadá tak nějak k světu. 40% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Nahlédnout do života prezidentské ochranky je již samo o sobě zajímavé. Zajímavý je také děj, i když předem víte, že tohle špatně skončit nemůže. Zajímavé je také herecké obsazení, ale bohužel si uvědomíte, že všichni kolem nás stárnou. Finále se opravdu moc nepovedlo. Vzhledem k tomu, jak se celý příběh důmyslně kombinovalo a vymýšlelo tak bylo bezmyšlenkovitě odfláknuto. Příznivci 24 hodin budou spokojeni s K.Sutherlandem, M.Douglas ,,schází" pouze věkem a E. Longoria je zde pro parádu. Jednoduše řečeno, každý si zde najde to svoje. P.S. je to opravdu celkem hezká ženská! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • V úvodní scéně atentátu na Ronalda Reagana jsou použity reálné dobové záběry, v nichž agenti chrání prezidenta vlastními těly. (Siriuss)
  • Na návrzích kostýmů pro první dámu (Kim Basinger) spolupracoval dvorní stylista Jackie Kennedyové Oleg Cassini. (Agatha)

Související novinky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama