Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Pete Garrison má na starosti ochranu amerického prezidenta a jeho manželky. Kdysi zachránil život prezidentu Reaganovi, a pokud jde o ochranu prezidentského páru, je považován za nejzkušenějšího experta. Kolega Charlie se mu chce svěřit s něčím vážným, ale odloží to a krátce na to je zavražděn na prahu svého domu. Na místo činu se dostaví nejen Pete, ale také agent Dave Breckinridge s mladou agentkou Jill Marinovou. Podaří se jim přesvědčit místní policii, že nešlo o loupežné přepadení, ale o vraždu a oba se pustí do pátrání, i když ne společně. Pete se sejde s informátorem Xavierem, který mu předá obálku s důkazy, že se chystá atentát na prezidenta, a také mu prozradí, že přímo mezi členy ochranky je zrádce, který s atentátníky spolupracuje… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 9/10 Efekty 6/10/// +Michael Douglas vs. Kiefer Sutherland, prostě paráda, výborná hudba a atmosféra -mohlo být víc akce, víc zvratů a míň vykecávání/// Čekal jsem trošku něco jiného. Špionážní thriller není vůbec můj šálek kávy. A taky chci zmínit, že v originále si člověk tolik nevychutná Kiefera jako s českým dabingem. (Kdo sleduje seriál 24 hodin s dabingem mi dá zapravdu). Jinak jsem ale celkem spokojen. Děj pěkně odsípá, pořád se něco děje. Do toho hraje napínavá hudba a nutno říct, že subwoofer který mám pod stolem dostal pořádnou šanci se předvést. Takže stačilo ještě víc zatlačit na pilu a byly by z toho slušné čtyři, takhle je to někde mezi./// Celkem 70%/// ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ja ju milujem.“ – „Tak si to daj na tričko.“ Trocha ako FIREWALL. O štipku lepšie, ale stále dosť zlé, resp. slabé a vyložene ničím nové. Zručný, ale nevýnimočný režisér (Richard Lonraine, Clark Johnson), skúsená, ale starnúca herecká krv (Harrison Ford, Michael Douglas) verzus mladšia generácia (Paul Bettany, Kiefer Sutherland), starosvetské akčné scény ako z 80. rokov a tomu odpovedajúci scenár, v ktorom vás vôbec nič neprekvapí (v závere som márne čakal na šokujúce odhalenie). Douglas je charizmatický a spojenie s Kieferom (bohužiaľ majú veľmi málo spoločných scén), ktorému v roku 1990 kryl chrbát ako producent v Schumacherových Hráčov so smrťou, mu pristalo. Bohužiaľ, celé je to uťahané, dosť matné, akcia je len priemerná... ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Průměrný akčňák, který se bere až moc vážně a chybí mu jakýkoliv nadhled. Nebýt prvotřídního hereckého obsazení, tak by moje hodnocení bylo ještě o stupeň nižší. Michael Douglas se vrací ve skvělé formě a je vidět, že takovéto role zahrát opravdu umí. Kiefer je mu skvělým protihráčem a je taktéž výborným (i když nechápu srovnávání této role s jeho Jackem Baurem, do toho má tato postava velice daleko). No a jako třešnička na dortu je zde "zoufalá manželka" Eva Longoria, která sice nemá moc co hrát, ale koukat by se na ní dalo furt. Tenhle film mohl být výbornou kriminálkou, nakonec ale skončil v akčním průměru. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Clark Johnson v tom jaksi zabloudil. Pozval si výtečné herce (hádky mezi Douglasem a Sutherlandem mě dostávaly) a velice slibnou zápletku, aniž by z toho vytěžil víc než běh obrázků z atraktivního prostředí prezidentovy ochranky, pár nevěrohodných zvratů a dementní konec. Potenciál tu byl, máloco z něj se ale podařilo naplnit. Jakkoliv to místy více než plynule utíká. 50% ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý a napínavý film s hvězdným hereckým obsazením. Svůdná Eva Longoria a půvabná Kim Basinger, které rolička elegantní první damy skutečně sedla. Výborný výkon podali i Michael Dougles a Kiefer Sutherland. Zajímavá a svižná zápletka, opět je lepší původní zvuková verze než český dabing. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Thriller debutoval na třetí príčce amerického žebříčku návštěvnosti (21. – 23. 4. 2006) s výdělkem 14,3 mil. dolarů a celkový obrat nakonec překročil jen 36 milionů. (imro)

Související novinky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama