Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

H34D 

všechny recenze uživatele

Někteří mohou vyprávět o úpadku kvality, ale já si stále myslím, že druhé Prcičky jsou stále "důstojný" sequel, na životy hlavních hrdinů je navázáno velice přirozeně, Stifler dostává trošičku víc prostoru, z Jimova otce se stává pravidelný svěděk synova nejtrapnějších momentů (což je hilarious), atmosféra je bláznivější, vtípky šílenější... Celkově fajn, odlehčující, pubertální komedie, která se však narozdíl od jedničky vzdala i těch svých menších kořínků v realitě. 7/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dvojka má trochu pozvolnější rozjezd a taky už trochu recykluje první díl, ale dobrých vtípků a situací je tu pořád dost. Co se mých dvou nejoblíbenějších postav týče, tak Jima pořád stíhají trapasy a jeho vystoupení na hudebním táboře je nezapomenutelný. No a Stifler perlí snad ještě víc než v jedničce a sex po telefonu v podání Oze a Heather taky stojí za to : hele chlape mám péro v ruce a chci si užít sex po telefonu se svou holkou! No tak to máš dobrý, Alláh Akbar! Takže o něco slabší než jednička, ale pořád ještě obstojná zábava.60% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je o chlp slabšia ako jednotka kvôli menej prepracovaným dejovým líniám hlavnej štvorky, ktorej tentoraz už o nič viac ako usporiadať jednu veľkú párty nejde. Vyvíja sa jedine Jimova línia s Michelle. Oz a Heather sa dostali na vedľajšiu koľaj a Kevin je doslova otravný. Zopár vtipných chvíľ má Finch, ktorý neustále čaká na svoju bohyňu a tak sa do popredia dostal kurevník a totálny kokot Stifler. Čo je dobre, pretože jeho epizódky ma zakaždým rozosmiali a miestami mi ho bolo skoro už aj ľúto. Bublinkový kúpeľ, fuj. Stifler sa stal s Jimom ťahúňom série. Jim znova absolvuje jednu trápne vtipnú scénu za druhou. Sekundové lepidlo, au. A nesmie chýbať Jimov otec a jeho prejavy do duše nemotorného synáčika. Levy našiel svoju životnú úlohu. Skvelé je, že sa tu mihnú snáď všetky vedľajšie postavičky z jednotky a každá z nich má vtipnú scénu v ktorej vyniknú. Po komediálnej stránke je to pravdepodobne vtipnejšie ako jednotka a vo finále pekne vyvrcholia jednotlivé drobné línie. Dokonca aj Sherminátor si nájde svoju Sarah Connorovú. Takže po dejovej stránke o niečo slabšie ale po komediálnej stále pecka. Keby boli všetky pokračovania takto vydarené, tak by to bolo super. No a čo sa týka CZ dabingov, tak v tom pôvodnom sa mi viac páčia mladé hlasy dabérov, ale preklad nie je miestami úplne dobrý. Redabing má lepší preklad, ale dabéri už citeľne zostarli, takže to znie divne. Ale aspoň dodabovali komplet unrated verziu. 8/10. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Sága pokračuje v plnej sile hneď v úvode, kedy repráky a basy požehná zvuk skladby 'Everytime I Look For You' z (pre mňa) najlepšieho, štvrtého štúdiového albumu Take Off Your Pants and Jacket kapely blink-182, ktorá je silne spätá s celou sériou AP, obdobím aj atmosférou rokov. A tiež Eugene Levy, pre ktorého platí detto. S potešením uší sa nekončí, dvojka, podobne ako jej starší brat, totiž v srdci hrdo nosí alternatívny a punk rock, čo tu znamená Sum 41, Lit, The Offspring, Green Day, Oleander či Alien Ant Farm – tomu sa hovorí kombo! Problém v tejto pochvale je ale samozrejmý – nejedná sa o žiadny "connoisseur" výber skladieb, táto hudba proste vtedy najviac fičala a vybralo sa z toho najlepšie. Povedať tiež treba, že druhý diel sa mi zdá o dosť lepší, čo všeobecne neplatí, a dlho som rozmýšľal o dôvodoch. Herz možno písal scenár iným spôsobom, voľnejším, postavy už boli u divákov etablované, mohol sa teda viac venovať zjednoteniu samostatných príbehov do jedného celku, pretože presne taký pocit som z toho mal, akoby sme v jednotke dostali viacero príbehov, ktoré sa križovali, zatiaľ čo tu sme mali jeden celistvý "príbeh," ktorý sa vetvil na hŕstku menších. Samozrejme, ide len o môj výstup, ktorý som po premyslení dostal. A možno to tak vôbec nie je a možno len fetujem... ♪♫ (x) (xx / x / x / x / x / x / x) (x) (8.9.2017) (6.2.2021) (10.9.2021) (15.5.2022) (10.10.2022, sk dab) (10.12.2023, sk dab) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kvalitativne je druhej dil zhruba na urovni prvniho, takze je to jen proste dalsi halda vtipu, hlasek a nezapomenutelnejch scenek. Herecka sestava je taky stejna, takze se vraci genialni Seann William Scott, ale i ostatni jsou v pohode. Navic diky sviznymu deji a paradni hudbe leti celej film fakt v hodne rychlym tempu a tech 110 minut utece jako nic. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)

Reklama

Reklama