Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

ÁÁÁ tady ho máme! Takový můj osobní černý kůň teen vyvražďovaček. Nevím čím to je, ale mám tento film nesmírně rád a i po sté se na něj rád podívám. Nejsem sebevrah ani masochista, ale herci mě baví, chci hrát jejich hru a na konci se rád dozvím zajimavé vyvrcholení... Jo pravda není tu moc krve ani vlastně moc hlášek, kterým by se člověk zasmál, ale k čertu s tím, když tu je sebranka sympaťáků a ( jen moje ) Lindy Booth v hlavní roli. Kdo genialitu filmu nepostřehl dal mu dvě hvězdy, ale až ti ostatní pravdu mají... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ani néé tolik horor, spíše thriller na velmi dobré úrovni. Hlavní klad je dobrý děj, který až do konce funguje. Možná začátek trošku skřípal, ale naopak závěr neměl chybu. Další klad je příběh a zápletka. Celkově vše docela funguje a i obsazení bylo sympatické. Bez velkého očekávání by neměl být divák zklamán.. 6/10 = 60% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Cry_Wolf sa dlhý čas tvári ako slasher, ale jednak ním nie je a jednak, aj keby to bola plnohodnotná a poctivá vyvražďovačka, nebola by o nič lepším filmom: vrah je trápne neschopný (a nemožne oblečený), obete majú v tom lepšom prípade dobré prsia, ale tým ich psychologický rozmer končí, kvázi vraždiace scény nestoja za nič a po pár minútach odcvála do nekonečna aj zo začiatku pomerne pôsobivá atmosféra strednej školy uprostred lesov. Viac v mojej recenzi na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/672/ ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony stačili na stárnenie tupých rozmaznaných decák, ktoré nevedia čo od dobroty. Nápad ako taký sa dal spracovať aj lepšie, ak by absentovali neustále režisérske prešlapy. Ak by film viac využil potenciál maskovaného vraha a urobil z toho obyčajný slasher bez „duchaplnej“ a „šokujúcej“ zápletky, mohol z toho byť zaujímavý béčkový filmík pre nadšencov žánru. Takto je z toho iba úbohý odvar zo zaujímavého nápadu, ktorí ako film odložím do sekcie z nálepkou : „Ach jaj !“ 30 % ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Promakané až do posledního detailu a ačkoliv všeho moc škodí, tak v tomto případě to neplatí. Navíc filmařům se povedlo mě nějakou dobu vodit za nos a já se snažil přijít na to, kdo je vlastně vrah, Závěrečné rozuzlení mě pak překvapilo, ale přesně zapadlo do toho, na co jsem se celou dobu díval. Nižší hodnocení tak dávám především kvůli hercům, kteří byli jednoduše špatní, pokud nepočítám Lindy Booth. Ale celkově docela příjemné překvapení. 60% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)
  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama