Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzský obchodník cestuje časem a osvobodí utlačovaný kmen v jiném světě. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

dasl 

všechny recenze uživatele

Maškaráda ktorá nemá hlavu ani pätu . Ani komédia ani fantasy, taká blbosť. Vhodné sledovať v čakárni u zubára keď vás zavolajú do vnútra tak sa asi aj potešíte že to nemusíte pozerať do konca. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Skutečně velmi nevtipné fantasy moderního francouzského stylu (což není pochvala), kde takový budižkničemu prožívá život v současné Paříži, kde se mu nic nedaří a chová se jako ňouma, ale také se propadá do jiného světa, kde se stane vládcem a spasitelem, jenž má všechno vyřešit. Ani tady se nechová nijak chytře. A koukat skoro dvě hodiny na ňoumu, to je fakt opruz. Je zde sice slušná kamera, lokace a triky, ale chybí jakýkoliv napínavější nebo nosnější příběh, který by ke všemu jen neklouzal po povrchu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to konceptom idiot zo súčasnosti sa ocitne v minulosti, pripomenulo Army of Darkness. Ale okrem technickej stránky to je v každom ohľade oveľa horšie. Hlavne to ale vôbec nie je vtipné. Benoît Poelvoorde je fenomenálny komik, ale tu je absolútne nevýrazný. Takže ruky preč od toho. 2/10. ()

Reklama

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Kmitalo mi to mezi jednou a třemi, k těm slabším třem hvězdičkám jsem se přiklonil až ve chvíli, kdy ten prvobytný kmen zvedal sochu svého Osvoboditele. Podobnost čistě náhodná, optal jsem se... A taky jsem se párkrát ze srdce zasmál, jinak to ovšem byla dost násilně udělaná fantasmagorie. Hlavně taky že v ní nechyběl ideově výchovný prvek genderu - to hochy tmavé pleti v současnosti beru, ale proč byl jeden nebo dva také v tom pravěkém kmeni, to jsem nepochopil. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Totálně nekomická komedie s hlavním hrdinou všedního vzezření bez jakéhokoli talentu, který stále kmitá mezi dnešní Paříží a jakýmsi cizím světem, v obou světech se chová jako idiot a teoreticky se vyvíjí z nejistého trouby v hrdinu pevných nervů. K umření. ()

Reklama

Reklama