Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Přesladká roztomiloučká hovadinka s krásným happyendem. Film je určen pro náctileté dívky, které touží po nedobytném chlapci a místo Amandy si představují samy sebe. V kině si pěkně popláčou, zasmějou se a jsou spokojený. Ale kluci, pokud hrajete fotbal, tak se na to opravdu nedívejte, mohlo by vás to položit. Jinak příjemná zábava, i když se herci trochu dost nepřirozeně ksichtí, slušná oddechovka. Ale ten ředitel byl fakt trapnej. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Už jsem v něco takového ani nedoufal. Po řadě primitivních komedií, nebo spíš parodií, jsem si konečně spravil chuť. Film, který sice patří mezi teenagerovské, ale jinak je někde jinde. Komedie, která nebyla trapná, nechutná a ani nudná. Naopak jsem se skvěle bavil od začátku do konce a zasmál se mnohokrát. Tohle byl můj šálek kávy. Od příchodu Chaninga Tatuma na scénu jsem si říkal, sakra on by přece nehrál v nějakém odpadu. Samotné převlečení Amandy Bynes za kluka přinášelo řadu logických problémů a hlavně kopu vtipných situací. Její snaha chovat se a přemýšlet jako kluk, to bylo hodně zábavné. Samozřejmě, že pár detailů bylo trochu nedomyšlených, ale v této hodně dobré komedii se to naprosto ztratilo. Jsem rád také za fotbalové prostředí, po tunách rugby a baseballu konečně změna. Plusové body si zaslouží i několik plakátů Chelsea v čele s legendou Frankem Lampardem. Takhle nějak si představuji povedenou americkou komedii pro mladé. Příběh mě naprosto vtáhl do děje, obě hlavní postavy mi byly sympatické a na slečny se také pěkně dívalo. Samozřejmě, že nejde o nic světového, ale po delší době mě zase něco rozesmálo a to je přece účel. 85% ()

Reklama

Katarine 

všechny recenze uživatele

No jooo, byla to hovadinka a herci strašně přehrávali...ale když já jsem se u toho tak bavila. Navíc, tolik pěkných mužských objektů najednou, kterou holku by to neoslovilo, že? Nemůžu za to, prostě mě něco nutí dát ty 4* a omlouvám se všem, které to nějak irituje. Jo a prosím vás, nedávejte už do podobných filmů scény, kdy se pohledný černošský fotbalista zamiluje do ošklivé slečny s rovnátky, tohle už začíná být vážně trapné. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $33,741,133Tržby Celosvetovo $57,194,667Tržby za predaj DVD v USA $33,164,066 //počet predaných kusov 1,991,453║ Americký romantický Blafuj ako Backhem, kde sa nájde niekoľko slušne uletených odfrkov, mohlo sa tu stúpiť ešte troška na plyn aby to bola zábavnejšie jazda ale ako taká nič nekaziaca pohodovka sa to dalo. /60%/ ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Od této komedie jsem nic nečekal. Spíš jsem si řekl, že to zkusím a a uvidím, kdyžtak to po půl hoďce vypnu. Ale nevypnul. Byl jsem velice mile překvapen z tohoto počinu. Bylo to celkem svěží, vtipné a zábavné a výborně jsem se u toho bavil. Občas jsem se fakt neskutečně zasmál, občas normálně a občas pousmál. Ale dobře se celý film bavil a celkem rychle to uteklo. Samozřejmě to není nějaké veledílo (proto ty 3*), nicméně účel to splní a dobře se pobavíte. Jsem spokojen a klidně bych se mrknul s chutí znovu. Howgh! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)
  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)
  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)

Reklama

Reklama