Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $33,741,133Tržby Celosvetovo $57,194,667Tržby za predaj DVD v USA $33,164,066 //počet predaných kusov 1,991,453║ Americký romantický Blafuj ako Backhem, kde sa nájde niekoľko slušne uletených odfrkov, mohlo sa tu stúpiť ešte troška na plyn aby to bola zábavnejšie jazda ale ako taká nič nekaziaca pohodovka sa to dalo. /60%/ ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak co napsat k tomuto filmu? Já nevím, jednoduše nemám slov. Výborně jsem se pobavila, zasmála jsem se a Amanda Bynes byla jako vždy výborná. Tento film byl sice stejného scénáře, jako ostatní tohoto typu, který lze předvídat, ale na co? Proč jej budu předvídat, když jsem se dokonale bavila každou minutu. Asi nejvíce se mi líbil ten okamžik, když měla jít do kanceláře ředitele na nové škole, kam přestoupila, aby prorazila společně s dívčím fotbalem, když si myslela, že se o ní ví, málem se prozradila, když se podívám na příběh, tak, v jednoduchosti je síla, myslím si, že filmy s jednoduchým dějem a přitom vtipné, tak ty prorazí nejlépe. Tenhle film bych doporučila na zkrácení dlouhé chvíle nebo třeba na zlepšení nálady, protože opravdu dokáže rozesmát. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Na mňa až moc naivná komédia, ktorá má aký taký vtip a nepôsobí až tak trápne, aj keď mnohé scénky boli pod úroveň. Viola sa na Sebastiana nepodobala takmer vôbec, takže mini-katastrofa. Herecky a dejovo je to mierny podpriemer, ale je to milá komédia, na víkendové doobedie postačí. Trojku, ale nedám, to je už moc. 45% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Není to ani přesládlé, není v tom žádné lepidlo místo lubrikačního gelu, nežvýkají se tu psí výkaly, happyend je sice extra sentimentální, ale je okořeněný vtipným momentem. Je to vůbec teenagerovská komedie? Je, ale nesází na tak laciné ingredience jakou jsou fekální vtípky. Kultivovanější humor a příjemné herecké obsazení vyváží i nepříliš originální zápletku. Podle mě, jedna z mála nadprůměrných komedií pro mladé. ()

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Nic debilnějšího v kině jen tak nepotkáte. Trapně nevtipné, až se tomu člověk musí smát. Amatérské. Naprosto otřesný výkon hlavní představitelky. Je tu tolik scén, které asi mohli být vtipné, ale končí jejím podivným xichtěním, až je člověku líto že tahle teenagerská pitomost není aspoň o píď lepší. Od začátku do konce jsem byl v nejistotě zda to tvůrci myslí vážně nebo parodují, co se dá. Vzhledem k nekonečnému, přesladkému konci, to asi mysleli vážně. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)
  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno