Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil zejména, kvůli čtverkám, které vidím od hororových Fandů.. Jakmile jsem viděl Nálepku Barrandov, věděl jsem, že to bude Hrůza, protože tam pouštějí pouze Braky !.. Atmosférické to sice je, ale bohužél nemastné neslané, nic nového pod sluncem, nic zvláštního neukázali, milionkrát ohraný Námět se spousty Chyb ! Nesedlo mi to, je to škoda.. Tyhle nízkorozpočtové, nenáročné filmy už pro mně nejsou .. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Penny sa bojí". Priznám sa, že keď som si púšťal tento americký slasher horror som sa bál aj ja. Bál som sa, že to bude premárnených devätdesiat munút môjho života. Mal som silnú predtuchu, že to nebude stáť za veľa. Terapeutická cesta starým bavorákom traumatizovanej teenagerky Penny a jej nesympatickej psychologičky do odľahlých hôr, ktorá sa premení na boj o život, bola presne taká hlúposť ako som sa obával. Tekže Penny sa bála a ja som sa nudil. ** ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Já chápu, že v rámci žánru asi není možné u podobných filmů čekat nějaký tvůrčím způsobem napsaný inteligentní scénář, natož pak dobrý a smyslupný film jako takový, ale zase tak prostoduché a na jedno brdo přece tahle dílka snad být nemusí... :-/ - - - P.S. A mohl by někdo už konečně vysvětlit těm televizáckým debilům, že když film oříznou na 4:3 a dojebou ho neskutečně ubožáckým a jalovým rychlohoňským kuchyňským dabingem se stupidně kuňkající a hekající pražskou čudlou čtvrté kategorie v hlavní roli a zvukem zmixovaným bez reálných ruchů a tím vezmou filmu jakoukoli atmosféru, udělají i z žánrové kraviny nesledovatelnou sračku??? . . . No, igi se bojí, že to v těch našich televizáckých (k)análech už asi fakt lepší nebude... :-( - - - - - (Poprvé viděno 11.3.2011 /bohužel s otravně blbým čudláckým dabingem/ na >brryndoffské< tv, hodnocení 184., komentář zde jako devětadvacátý - 12.3.2011) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Penny má fobii z aut jelikož zažila autonehodu. Já mám fobii z Penny jelikož jsem byl nucen sledovat jak hodinu řve v autě zaklíněná mezi dvěma stromy. Přitom ze začátku to bylo bezva. Stopař byl vskutku mrazivej a scéna kdy ho ty dvě kikiny vezou je nejnapínavější z celého filmu. Musím dodat, že zabiják působí hustě jen dokud má kapucu a mlčí. To budí respekt. Po tom co se začne zvukově projevovat a sundá kapucu jsem jen zíral s otevřenou pusou. Vraždící transexuál krákající jako vrána které někdo natrhnul pr... V tu chvíli byla spáchána nejhorší vražda z celého filmu. Ano tím myslím, že transka zabil svým finálním projevem úplně celej film. Na jedno mrknutí ale fajn a celkem mě potěšila rolička masáka Berrymana, ale zároveň nechápu proč nehrál killera on. Nemuseli by ho maskovat a byl by strašidelnej i po sundání kapuci. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Zajímavě řešené úvodní titulky a hezký průnik kamery (Joplin Wu) autovrakovištěm. CITÁT - Je to jen auto, je to jen auto, je to jen blbý auto !!!...... Překonal jsem "strach" a fobii z tohoto snímku a odvážně jsem si ho pustil. Pohodlně se usadil, dal ruce volně podél těla a po pár chvilkách .....zavřel oči. Po pěkném úvodu se to proměnilo v docela dlouhou nudu. CITÁT - Krásný auto, ale já budu zvracet........ ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama