Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil zejména, kvůli čtverkám, které vidím od hororových Fandů.. Jakmile jsem viděl Nálepku Barrandov, věděl jsem, že to bude Hrůza, protože tam pouštějí pouze Braky !.. Atmosférické to sice je, ale bohužél nemastné neslané, nic nového pod sluncem, nic zvláštního neukázali, milionkrát ohraný Námět se spousty Chyb ! Nesedlo mi to, je to škoda.. Tyhle nízkorozpočtové, nenáročné filmy už pro mně nejsou .. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Elvine, co se děje? Nemůžu tu trčet celou noc...uááá, chropt, huhl, uch." První pravidlo - dvě ženský se nevydají samy autem do hor. Druhé pravidlo - nevezmou stopaře. Třetí pravidlo - nezavezou ho na opuštěné místo, jak si přál. Čtvrté pravidlo netřeba, páč je to už jedno. Penny je magorka a k tomu na prášcích. Navíc je děsně neposlušná, a tak v podstatě všechno pěkně zaviní. No a dle poslední scény je jasné, že je navíc úplně blbá. Les je fajn, napětí místy dobré a na opuštěné místo je tu dost mrtvol, takže ucházející oddechovka. „Jsem z toho venku! Jsem! Jsem..." ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Zajímavě řešené úvodní titulky a hezký průnik kamery (Joplin Wu) autovrakovištěm. CITÁT - Je to jen auto, je to jen auto, je to jen blbý auto !!!...... Překonal jsem "strach" a fobii z tohoto snímku a odvážně jsem si ho pustil. Pohodlně se usadil, dal ruce volně podél těla a po pár chvilkách .....zavřel oči. Po pěkném úvodu se to proměnilo v docela dlouhou nudu. CITÁT - Krásný auto, ale já budu zvracet........ ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Skvelý, atmosférický horor zo série After Dark Horrorfestu; ročník 2006, disponuje pomerne skromným spracovaním, minimom hercov a slušnou dávkou napätia. Zo začiatku thrillerová road-movie o vydesenej Penny, trpiacou fóbiou z áut, ktorá si so svojou psychologičkou vyrazí na terapeutický výlet, sa začína po stretnutí so záhadným stopárom pomaly meniť na napínavú hororovú hru, ktorá divákovi pripraví viacero výborných, strašidelných momentov. Hoci sa filmu nevyhne ani pár nudných úsekov, nelogickostí a niekomu bude vadiť aj nejednoznačný záver, celkovo ide o veľmi slušne spracovaný počin s dobre vybratým hereckým osadenstvom. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na rozpočtu se jistě šetřilo, kde se jen dalo, protože my jsme se museli spokojit pouze z jedním autem, lesíkem a asi šesti herci, z nich někteří si tam nezahráli dohromady ani dvě minuty. Šedesát minut jsme měli možnost pouze sledovat noční můry mladé dívky, její srdceryvné výkřiky a halucinace. Nic pořádného se tam nedělo. Film se začal zlepšovat až po příchodu stopaře, který sice na chvíli ukázal kousek své tváře, ale ta byla úplně jiná než na samotném konci. Mrtvol zde taky moc neuvidíte. Během celého filmu sice několik lidí zemře, ale filmaři to pěkně odflákli a shrnuli všechny asi do jedné desetiminutovky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama