Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na rozpočtu se jistě šetřilo, kde se jen dalo, protože my jsme se museli spokojit pouze z jedním autem, lesíkem a asi šesti herci, z nich někteří si tam nezahráli dohromady ani dvě minuty. Šedesát minut jsme měli možnost pouze sledovat noční můry mladé dívky, její srdceryvné výkřiky a halucinace. Nic pořádného se tam nedělo. Film se začal zlepšovat až po příchodu stopaře, který sice na chvíli ukázal kousek své tváře, ale ta byla úplně jiná než na samotném konci. Mrtvol zde taky moc neuvidíte. Během celého filmu sice několik lidí zemře, ale filmaři to pěkně odflákli a shrnuli všechny asi do jedné desetiminutovky. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Penny má fobii z aut jelikož zažila autonehodu. Já mám fobii z Penny jelikož jsem byl nucen sledovat jak hodinu řve v autě zaklíněná mezi dvěma stromy. Přitom ze začátku to bylo bezva. Stopař byl vskutku mrazivej a scéna kdy ho ty dvě kikiny vezou je nejnapínavější z celého filmu. Musím dodat, že zabiják působí hustě jen dokud má kapucu a mlčí. To budí respekt. Po tom co se začne zvukově projevovat a sundá kapucu jsem jen zíral s otevřenou pusou. Vraždící transexuál krákající jako vrána které někdo natrhnul pr... V tu chvíli byla spáchána nejhorší vražda z celého filmu. Ano tím myslím, že transka zabil svým finálním projevem úplně celej film. Na jedno mrknutí ale fajn a celkem mě potěšila rolička masáka Berrymana, ale zároveň nechápu proč nehrál killera on. Nemuseli by ho maskovat a byl by strašidelnej i po sundání kapuci. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V paměti mi utkvěla asi jen koza Tammi Filor, protože jinak není Penny Dreadful nijak poutavým hororem s umaštěným, ale nemastným vrahem, nepříjemně ukňouranou hlavní hrdinkou a pointou, která snad nemohla být fádnější... a to ve mně chvíli sílilo podezření, že to nakonec bude ve stylu Noc s nabroušenou břitvou , ale nebylo no, čili nelogický, ale šokující konec taky nakonec nebyl:) ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Niekoľko nelogickostí by sa ešte dalo odpustiť. Film má totiž miestami celkom solídnu atmosféru (a jednu dosť dobrú ľakačku). Po určitom čase som však začal byť trochu nervózny a mal som pocit, že snímka trvá už viac ako 90 minút. V tej chvíli som sa pozrel na hodinky a zistil krutú pravdu - ubehlo len 60 minút. Z námetu tak radšej mohla vzniknúť napríklad jedna epizódka z Masters of Horror. S prižmúrením obidvoch očí dávam 60%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné ba alarmující, že ještě i v dnešní době se najdou takoví nezodpovědní a lehkovážní jedinci, kteří si jen tak z plezíru vyrazí autem z útulného bezpečí města kamsi do pustých hor. A kdybych vám navíc prozradil, že k sobě cestou dokonce naberou neznámého stopaře, měli byste mě za fantastu nebo za vtipálka, který si z vás dělá šoufky. Vždyť přece každý normální člověk sedí doma u telky a nikam zbytečně nerajzuje, to dá rozum. A už vůbec nebere sopaře - toho může vzít jedině masochista nebo potenciální sebevrah. Aspoň tedy já osobně bych stopaře nabral leda tak haupnou (nebo radši pomalu na couvačku, abych si moc nezprasil předek). No a tak není divu, že naše dvě dámy dopadnou tak jak dopadnou, navíc když ten "jejich" stopař je už na první pohled hrůzostrašně vyhlížející hovado. Poté, co v autě zblajzne špíz s krvavě syrovým (nejspíš lidským) masem, začne mít chuť si s našimi děvenkami trochu zašpásovat. A zábava začíná... Zajímavá Rachel Miner je asi ten hlavní důvod, proč film stojí za to vidět. A pokud se nebudete rozčilovat nad nelogickým dějem (scénářem) a máte rádi nízkorozpočtová oddechová béčka, budete spíš spokojeni než nespokojeni. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama