Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tak čo dodať? Ono to nebolo až také zlé ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. Samozrejme, že naivita z filmu srší naplno, no zrazu prídu jedna dve "vnadné" scény a nejednému aj náročnejšiemu divákovi okamžite prestanú vadiť aj tie väčšie filmové chyby. Aby som však nevypadal až moc nadržane tri hviezdy vyjadrujú aj ocenenie k niekoľkým slušným fórkom ktoré sa kde-tu vyskytli. O zaradení do westernovej kolonky by sa tiež dalo silne pochybovať. No dohodneme sa, že je to nejaká jemnejšia a ženskejšia odnož. O toto zaradenie sa tak isto stará aj samotný Steven Zahn, ktorý do švédskej trojky lesbicky výborne zapadol. Priemerný filmík, na ktorý okamžite zabudnete. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jsou mladé, jsou sexy a jsou...nebezpečné. Sara a Maria žily odlišným způsobem života. Jedna pocházela z bohaté rodiny, druhá z rolnické rodiny. Nikdy je nic nespojovala, nikdy by se nesešly, kdyby nebylo jistého Tylera Jacksona. Tenhle muž zničil jejich rodiny a změnil běh jejich osudu. Obě prahnou po pomstě. A jak víme, pomsta je sladká. Penélope a Salma jsou dvojka, která se hned tak nevidí. Salmě bych pistoli raději nepůjčovala, lépe jí to jde s nožem. Penélope měla zase pěkně chytrého koně. I prérijní růže mají ostny, o které se můžete popíchat. "Čím to jako chčeš otevřít? Klíčema". ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Na tohle se nikdo nemůže dívat s velkým očekáváním, protože je jasné, co přijde - jednoduchost a čitelnost. Tím pádem odpadají nároční diváci, zato ti, kdo chtějí na chvíli vypnout, by mohli být spokojeni. Nejde o žádný filmový skvost, ale dvojice sexy krásek v hlavních rolích s přímo kouzelným španělským přízvukem to utáhne. Penélope navíc skvěle výrazově podává tak trochu naivku a Steve Zahn si konečně zahrál roli "ne-slizouna". Mě to bavilo. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Penelope a Salma naštěstí nejsou dvě punkerky á la Sex Pistols, bohužel ani Sexy Pistols (to ty pistole, co drží, jsou hezčí). Dvě hašteřivý Maxim girls chtějí vylupovat banky a pomstít lid, s těmito preferencemi by mohly vyhrát komunální volby. Hlavní záporák nevypadá jako odborník na nemovitosti, ale na nemotornosti. Že by babská variace na Reforda s Newmanem? Ať chtěná či nechtěná, jejich role by zahrála líp i škeble rybničná. Jedna má temperamentu, že by rozvášnila i vytesané hlavy amerických prezidentů, druhá má permanentní škytavku a umí s nožem líp jak Steven Seagal...jasně, musí se to brát s nadhledem, ale já toho nadhledu nemám nekonečné množství. A tak upřímná hloupost, jako je tato, toho nadhledu potřebuje koňskou dávku. Mé 2* jdou na vrub faktu, že jsem film viděl v méně vhodnou dobu a v nevhodném rozpoložení k tomuto filmu, které mám v 99% případů. Postelová scéna je trapná a jen pro chlapy...a když čtu zdejší komentáře, bohužel jí to vyšlo. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nevtipná, "akože westernová rozprávka" pre masy, ktorá by zapadla medzi večernú Tv produkciu. Ešteže chlapské oko poteší diablica Salma, najmä v sexi oblečku, pretože Penelope nepomohlo ani to a stále na mňa pôsobí absolútne asexuálne+ten jej príšerný hlas, brrrrrrrrrrrrrr...Luc Besson opäť riadne prestrelil a ani dvaja režiséri jeho príbeh bohvieako nezachraňujú...Tento film nefunguje u mňa ani ako "oddychovka" a skoro som sa unudil k smrti... 1,5*/5 ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Quentin (Steve Zahn) používá a mluví o metodě dopadení pachatele pomocí identifikace otisků prstů, tzv. daktyloskopii, bezmála třicet let před jejím prvním použitím v roce 1877 v Indii. (Cheeker)
  • Sexy akční komedie za 35 milionů dolarů utržila například v Holandsku během úvodních dnů promítání v dvacet kinech 49 552 eur. (imro)
  • Penélope Cruz a Salma Hayek téměř zemřely během cesty na plac, neboť letadlu, kterým cestovaly, došel benzín a začalo rychle ztrácet výšku. Nakonec se jim podařilo šťastně přistát. (imro)

Reklama

Reklama