Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Konečně film kde jsem po práci mohl vypnout, film má vyloženě špatný scénář. Ale vynahrazuje se to celkem dobrými gagy a hlavně herci. Cruz a Hayek považuju za neuvěřitelně sexy. A Zahna mám jako herce celkem rád. Humor se celkem trefil tam kam jsem chtěl, a finální zpomalovačka je dobrá. Za mě prostě dobrý i když to není žádný Hill, Spencer ani žádný Nero tak jsem jednoduše zpokojen, a to jsem byl původně k tomuhle skeptickej. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Ne, tady je jakékoli příbližéní děje naprosto scestné a zbytečné, protože tenhle film příběh nepotřebuje, a popravdě řečeno ho vlastně téměř ani nemá. Devadesát procent scén má svou vlastní, o vtipné vyustění se snažící pointu a může být z filmu klidně vyňato, neklade žádné otázky a nenabízí žadné odpovědi. Z každého záběru je patrné, že jediné o co tady jde, je prodat krásná těla, dokonalé (de)kolty, svůdné úsměvy a smyslné rty Salmy Hayek a Penélope Cruz. A já kupuji. A asi nebudu sám. Tenhle film plní svůj účel. Ve zbytku jde o jakousi podivnou parodii na westerny, která drhne a skřípe, kde se dá. Ruku na srdce, čekal snad někdo od tohohle filmu víc, než svůdné křivky Salmy Hayek a odzbrojující rty Penélope Cruz? Já tedy ne. Ono se to opravdu dá vyjádřit tou nejpropranější větou: Jedna hvězdička za Salmu a druhá za Penélope. Adiós, amigos. [červen 2006] ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tak čo dodať? Ono to nebolo až také zlé ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. Samozrejme, že naivita z filmu srší naplno, no zrazu prídu jedna dve "vnadné" scény a nejednému aj náročnejšiemu divákovi okamžite prestanú vadiť aj tie väčšie filmové chyby. Aby som však nevypadal až moc nadržane tri hviezdy vyjadrujú aj ocenenie k niekoľkým slušným fórkom ktoré sa kde-tu vyskytli. O zaradení do westernovej kolonky by sa tiež dalo silne pochybovať. No dohodneme sa, že je to nejaká jemnejšia a ženskejšia odnož. O toto zaradenie sa tak isto stará aj samotný Steven Zahn, ktorý do švédskej trojky lesbicky výborne zapadol. Priemerný filmík, na ktorý okamžite zabudnete. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od těch dvou bab mnohem více akce a vzrušení, škoda. Každopádně kdo mě nejvíc dostával byl Steve, který mě opravdu svými scénami dokázal rozesmát a tak jsem se na tento snímek dokoukal v pohodě a bez zloby. (( :: hlavně ta scéna kdy se nejdříve cuká když ho svážou k posteli a pak si na něm předvádí jaká z nich umí líbat více (( :: a která je větší krasavice? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když jsem sledoval scénu ve které Salmička a Pené přivažou chlapa k posteli a pak si na něm názorně ukazují jak se má dobře líbat, musel jsem film stopnout a dát si studenou sprchu, abych byl vůbec schopen se na film v mrákotách dodívat. Asi po šestém sprchování se to povedlo. Bohužel jsem se ze samého sprchování nachladil. Nicméně za tu zábavu a za ty dvě ultrasexyholky to stálo. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)

Reklama

Reklama