Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úbohá náhradka paródií na teenegerské komédie. Ak sa niekomu zdajú sprosté slová a výrazy smiešne, tak je to komédia pre neho. Takéto filmy priam nenávidím, sú určené len pre študentov s IQ tak do 70 .. Nechápem, ako tento film mohol niekto vydať. Je to vlastne krávovina o ničom. Trápne vtipy striedajú nechutnosti. Film sa snaží zaujať práve niečím vulgárnym a prehnaným. Nechápem ako mohol v tomto snímku hrať Chris Evans, i keď on vlastne ešte nebol tak známy herec akým je dnes. Ak sa tomuto filmu vyhnete, urobíte správnu vec. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Camea Paula Gleasona a Molly Ringwaldové jsou skvělá („Fucking teenagers!“). Rozhodně se v tomto případě nejedná o odpadní vody parodického subžánru. Jde o vtipnou sondu do teritoria teen komedií se vším všudy. Tedy i s povinnou trapností, fyzickým (ne)humorem a všemi těmi nechutnostmi, kterými tady polovina intelektuálního osazenstva opovrhuje. Odpálit tuhle vyšperkovanou trapnost je příliš jednoduché. A ano, český distribuční název si zaslouží oprátku. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

“Gratulujem. To bol tvoj prvý spomalený záber." Neparodujte to, čo bolo vtipné už v origináli. Neviem, kto túto axiómu povedal, ale podpisujem sa pod ňu. Nie som náročný divák komédií (bavilo ma PLNOU PAROU VZAD!, priznávam), ale toto sa nevydarilo. Niektoré scény sú fajn („Už si niekedy lízala šušku?“ alebo „Čo tu robíš, ja mám byť jediný Afroameričan na tomto večierku.“), ale vačšinou žiadna sláva. Ostatne, najslávnejšie tváre široko ďaleko majú Randy Quaid a Mr. T, čo je síce smutné, no zasa len čo sa ozve melódia "A-Tímu", niektorým divákom sa do očí nahrnú oprávnene slzy. Inak "nič moc" (vyložene ma pobavili len: prasa, šialený tréner, "pretrhnutie napoly"). ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Docela mě zaujalo, kolik tady píše uživatelů, že to neni parodie. Tak to by mě zajímalo, jak si dotyční takovou parodii představujou. A co jsou potom třeba Žhavý výstřely? To taky neni parodie? Při prvnim shlédnutí jsem ani nestíhal počítat, jaký všechny filmy to paroduje. O vtipnosti jednotlivejch scén by se dalo diskutovat, ale já jsem se u toho skvěle bavil, takže dávám 4 hvězdičky. A jestli je někdo taková citlivka, že mu tenhle film připadal nějak extrémně nechutnej, tak ať se radši nedívá na Klub sráčů, protože to mačkání beďarů by ho asi zabilo. Jinak si myslim, že hodně lidí tenhle film předem odsoudilo už jen kvůli tomu dementnímu českýmu názvu. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Čakal som úplne odveci somarinu, tak som bol celkom milo prekvapený, celkom zabávané, až na ten fekálny humor čo tam trochu bol ... inak táto zmes filmov Breakfast Club, American Pie, Cruel Intentions, 10 Things I Hate About You, She's All That bola zábavná ak tam dakto videl ešte iný film nech mi napíše do pošty :D ... PS Chyler Leigh tak kvôli tebe si asi pozriem ešte pár filmov :D ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

Reklama

Reklama