Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

spookee odpad!

všechny recenze uživatele

Asi ještě žádné DVD jsem nevyhodila do koše s takovou chutí a zadostiučiněním jako Corned Beef. Nevím, co mě na tom filmu sralo víc, jestli otřesná kamera, trapná hudba nebo režie, bezduché dialogy, nevkus... Toto snad nemůže uspokojit ani bezelstného diváka. Naštěstí to pro mě nebyla zas až taková ztráta času, protože jsem při tom stihla udělat nějaké ty domácí práce. Tímto ruším své celoživotní zasnoubení s Žánem. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

První čtvrthodinka je taková slabší, ale pak se to rozjede. Co si budeme povídat, celé je to taková přímočará blbinka, ale co na tom, když je to taková švanda? A úplně nejvtipnější je tady Jean Reno, ty jeho cholerické výstupy vážně nemají chybu. Jo, pro bláznivé francouzské komedie jsem měla vždycky slabost... ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Operace Corned Beef mě velmi překvapil, protože jsem ho donedávna vůbec neznal. Christian Clavier, Jean Reno a Valérie Lemercier se tak znovu potkali, ačkoli Návštěvníci byli natočeni až dva roky poté. Tam jim to dohromady také skvěle klapalo. A není divu. Režisér právě Návštěvníky dělal a podobné komediální zápletky později použil právě ve slavném filmu. Také tu se opět rozjíždí bláznivá komedie, která jen dokazuje, že Reno je multižánrový. Skvěle jsem se bavil. Mě přišla okouzlující i Mireille Rufel. Tvůrci si utahují z tajných služeb a různých druhů tajných operací. A někdy se podaří si zkrátka vytasit jako svůj hlavní trumf tupce. A když se k tomu sype, co se může sypat... ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut mne příliš nebavilo, ale pak jsem na tu hru přistoupil a nakonec se z toho byl velmi příjemně strávený večer, kdy jsem se párkrát velmi dobře zasmál. Dvojice Clavier a Reno je fakt zábavná, a opět se potvrdilo, že tohle prostě Francouzi umí. Postavit k sobě dva zcela odlišné typy lidí, vyhrotit jejich charaktery a poslat je na společnou cestu. Třeba se snímek dočká i svého amerického remaku, jak již to tak bývá zvykem, když hollywood neví kudy kam. ()

xentrixx 

všechny recenze uživatele

S namoženou bránicí po x-tém zhlédnutí Návštěvníků přehrál jsem si se zvědavostí tuto komedii, očekávaje od obou herců obdobnou porci zábavy. Repete se bohužel nekonalo. Než se dostane ke slovu Clavier, je to nudná podívaná, plná omšelých gagů a kameňáckých scének. Ani on však celkově negativní dojem příliš nezmírní. Jedna hvězda je tak za něj, druhá za dobrou gradaci napětí před okamžikem, kdy Žralok uzří pravdu. Toť vše. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)

Reklama

Reklama