Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vykresluje útok maniaka na nic netušící rodinu. A to hned těsně po propuštění z vězení. Tento film nemá obsáhlý děj, je to spíš takový portrét a ukázka činů vraždícího násilníka během 24 hodin. Obsahuje minimum dialogů, ale celé řádění je doprovázené vrahovým monologem o jeho dětství, minulosti, traumatech, sadistických touhách atd. (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Recenze předčily moje očekávání...extrémnější psychologický drama, který popisuje útok maniaka na jedno nic netušící rodinu...Úchylák je opravdu hodně slizkej, to se musí nechat, ale ten zbytek mě nikterak nešokoval, ani jinak nepoznamenal...Vrahoun se chová opravdu dementně, pořád se povaluje po zemi, je roztěkanej...těžko říct, zda se podobné kreatury takto chovají v reálu..Každopádně ona rodina je soubor opravdu otřesných herců, kteří své role zahráli hůř, než by to zvládla parta třeťáků z běžné vesnické základky..Bez jakýchkoliv emocí, bez jakéhokoliv výrazu strachu..Nakonec je zde nejvíc depresivní vrahovo monolog, jenž celý film doprovází ( jak jsem trávil dětství, jaké mám touhy, jak mě všechno vzrušuje )...Konec nudnej, pár pasáží super ( viz. scéna v tunelu )...vesměs průměrná podívaná... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

V té době možná solidní snímek, ale z některých scén jsem se popadal za břicho, jak komický mi to přišlo. Hlavně chování babky a té dívky, která nevydala ani hlásku, to bylo děsně amatérský. Něco takového bych dokázal natočit i já a určitě lépe. Příběh podle skutečné události, který mi nepřišel ničím zajímavý, takových psychopatů chodilo a chodí po světě tisíce. Čekal jsem syrovější a brutálnější podívanou. ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Ne tak okázale nabušený jako Murder-Set-Pieces,za to mnohem uvěřitelnější a snad i proto temnější a depresívnější( na rozdíl od toho narvanýho machonazimagora z M.-S.-P., zde nahlížíme přes rameno rachitickýmu chcípákovi,kdy jeho lopotné zápolení,ať s živými,či již mrtvými obětmi bylo až hrůzně groteskní). A ta němčina do toho.... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jako...účel to splnilo na jedničku. Už od chvíle, kdy meganechutně žere klobásu je jasný, že se to bude snažit být co nejnepříjemnější. A daří se to dokonale. Pomocí voiceoveru to dosáhne vykreslení psychiky vraždícího maniaka a celý film je pouze detailní zobrazení vraždy. Tam se tvůrci ničeho neštítí a velmi vynalézavá kamera nám zážitek umocňuje používáním divných úhlů. Nic z toho by nefungovalo bez pořádně úchylného ksichtu v hlavní roli. A to je teda pervert k pohledání. Vypadá jak Theon Greyjoy a furt hnusně čumí a slintá a je takovej upocenej a shrbenej, prostě odpuzující existence. Na náladě to nepřidá, ale nebývalou intenzitou konání chorého mozku si to vaší pozornost určitě získá. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ách! Tenhle horror jsem si zapl v 11 hodin večer a po půl hodině vypnul a zapnul až ráno,protože tohle je ten typ filmu, který mě děsí a z kterého bych mohl mít pořádné noční můry. Angst je nepochybně jeden z nejdepresivnějších a nejznepokojujících filmů o sériových vrazích vůbec. Angst pojednává o schizofrenikovi,který nekontrolovatelně vraždí a vybírá si náhodné oběti. Co však film dělá drsný, jsou velmi reálné vraždy, keré zahrnují například velice syrový Rape/Murder. Hlavní herec Erwin Leder je jeden z nejhnusnějších a nejslizčích chlapů vůbec,kterého budete nesnášet od začátku do konce a svou roli zahrál velice přesvědčivě,občas jsem pochyboval o tom zda to hraje,či si to užívá. Hodně silná věc! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Rozpočet filmu byl kolem 400 000 EUR a byl kompletně financován režisérem samotným. Jelikož byl film zakázán ve většině zemí Evropy kvůli extrémnímu násilí, režisér skončil v dluzích, které splácel točením reklam. Od té doby nenatočil žádný jiný celovečerní film. (Eldrick)
  • Film je založen na skutečném případu řádění masového vraha Wernera Knieseka. (hladass)
  • Vo viacerých scénach vidieť, ako sa obete hýbu. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama