Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

K úmoru nudne natočený príbeh o pravej podstate skleníkových plynov s ironicky hrajúcim Sheenom, ktorý je v nesprávny čas na nesprávnom mieste a ktorý po cudzej lodi pobehuje vskutku orientačne. Za celý čas sa do filmu nedá ponoriť hĺbkami emócií, zábavy, strachu a jedine mladý černošský chlapec je nutným oživením. Málo akcie, pomenej thrilleru, zmrazenie dusíkom ako v T-2, a nechápajúce Mexiko. Udupaný snímok s možným potenciálom. (videné 10.03.2021, AMC) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsme ve Vesmíru sami?.......... Charlie Sheen (Zane Zaminsky) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa" - tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning (1812 - 1889) Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílo zeleným Volkswagenem Beetl z roku 1961. Scéna okolo 41 minuty je perfektní. Skoro dokonalý zločin a celkem ůsměvný pokusu o vraždu. Následná scéna už nikoho nenechá na pochybách, zda jsme ve Vesmíru sami a proč se to jmenuje Invaze. CITÁT - Kdepak ten satelit schováváte?......... Příběh je to povedený, děj se neustále posouvá kupředu, hudba ujde, Charlie Sheen se na tuto roli velmi hodí a je věrohodný. Mimozemšťani jsou také dobří a ve své "domovské" kůži nahánějí strach. CITÁT - Nechcete vidět památky?........ Nemá to sice moc triků, ale to málo, co jich je, je trikově zdařilé. Závěrečná scéna mohla být víc dramatičtější. CITÁT - Když si nevážíte své planety, nemáte právo na ni žít......... ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná sci-fi o kolonizaci naší planety dalším mimozemským šmejdem z vesmíru. Některé scény sice trochu vykrádají podobně zaměřené filmy a Zemeckisův Contact, nicméně jsem byl az prekvapen dobrou atmosférou i zpracováním již tolikrát omletého příběhu. Když přivřete jedno oko, budete mít o zábavu určitě postaráno! ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá docela nadějně a zajímavě, tak trochu ve stylu Kontaktu, ale postupem času, poté, co Charlie odcestuje do Mexika a na scéně se objeví první mimozemšťané to začíná působit spíše úsměvně (a to ne v dobrém slova smyslu). No a ten konec už je totálně tragickej. Přesto všechno to ale není úplně nuda, takže i těch 115 minut se dá s menším sebezapřením absolvovat. A na to, že Sheen v druhé polovině devadesátých let točil totální sračky, tak tohle je ještě v pohodě. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ze začátku si mě to moc nezískalo, ale jak to postupovalo, tak mě to začalo bavit. Upřímně, sice ve výsledku to nebylo to, co jsem od toho čekal (představoval jsem si to míň akční), ale i tak jsem nakonec spokojený. Líbil se mi i otevřený konec, protože kdyby byl uzavřený, myšlenka filmu by moc nevyzněla. Ale abych se bavil na 5*, to ne, takže dávám slušné 4*. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Na začiatku filmu povedala Ilana (Lindsay Crouse), že 90 míľ od Severného pólu našla rozkvitnutú lúku. Aj keby sa však všetok ľad v okolí severného pólu roztopil, kvety by nemali kde rásť, pretože najbližšia pevnina je od pólu vzdialená 400 míľ. (beso74)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)
  • Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílozeleným Volkswagenem Beetle z roku 1961. (Terva)

Reklama

Reklama