Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

kareen 

všechny recenze uživatele

Tento film má ve svém popisu romantický,drama,komedie....no,nevěřte tomu.Romantika se žádná nekoná,že by jste se zasmáli taky nehrozí a tak zůstává to drama.Jenže to je tak mdlé,že to ani nestojí za řeč a určitě jste viděli mraky lepších.Je to škoda,protože na dvojici Aniston-Vaughn jsem se opravdu těšila. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když si blb a kravka něco začnou, sestěhují se a pak si hrají na Roseovy. Prostě slabé. Zde to Aniston ještě pořád schytává za svou nesympatičnost a hereckou neschopnost. V poslední době se to trochu zlepšilo, ale tady pořád ukazuje jen to, co mi na ní nejvíce vadí. Topornou nesympatičnost. Vaughn sice hraje to, co vždycky, ale ten mě baví. I když tady hraje fakt blba. 2.5* ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhém čase jsem se vrátil k filmu Rozchod! a ani za nic jsem nemohl přijít na to, proč jsem mu původně udělil tak vysoké hodnocení. Kladem snímku je určitě hvězdné obsazení, záporem je příběh, který se mi zdál být zpočátku zajímavý, ale po čase začal váznout, takže jsem se v poslední čtvrtině filmu už dost nudil. Naštěstí se tvůrci dokázali vyhnout typickému americkému závěru, díky čemuž jsem nemusel jít s hodnocením ještě níže. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Zařazení mezi romantické komedie není úplně výstižné. Příběh je pojatý o poznání jinak, za což jsem opravdu nesmírně rád a je více realistický než cokoliv kupříkladu z nekonečné řady tolik oblíbených Sandlerovek. Soužití v podobné situaci se často před kameru nedostane. A když už ano, tak ne moc kvalitně. Největším pozitivem je samozřejmě přítomnost kouzelné Jennifer Aniston, kterou já můžu, a to hodně. Naopak komediální rozměr má podle všeho do Rozchodu! vnést Justin Long. Přitom se celý snímek nese v pohodovém duchu a tohle absolutně nepotřebuje. Ještě že nedostal příliš prostoru, protože jednak nebyl vtipný a já na jeho místě bych se i bál odvety ze strany gayů. O poznání jinak se vyvrbí konec, aspoň mě překvapil. Nebýt tedy Justina Longa, dám plný, takhle jen 85% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Rozchod je přesně tím filmem, který by podle mě klidně mohl být vzorem pro romantické komedie. Žádné diblíkovské herecké výkony, žádné začínající herecké hvězdičky, žádný nucený humor, žádná střední škola a žádné fotbalové mužstvo. Tenhle film se pohybuje totiž přesně na hranici mezi komedií a vážným dramatem, přesněji bych Rozchod popsal spíš jako inteligentně a vkusně odlehčené romantické drama. A pokud v něm nenajdete spoustu životních pravd a vztahových pravidel, zkuste to příště radši někde jinde. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Rozchodová komedie stála Universal 52 milionů, a už během prvních třech dnů promítání (2. – 4. 7. 2006) vydělala na první příčce neočekávaných 39,1 mil. dolarů. Celkový obrat se v USA vyšplhal na 118,7 milionu. (imro)
  • Přestože Jennifer Aniston a Vince Vaughn hráli rozhádaný pár, během natáčení se naopak dali dohromady. Románek jim ale dlouho nevydržel. (xjane)
  • Vince Vaughn musel kvůli roli zhubnout 13 kilogramů. (imro)

Reklama

Reklama