Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lee se vrací z psychiatrické léčebny, kam ji rodina umístila kvůli sklonům k sebeubližování. Dívka si najde práci u advokáta Edwarda Greye a odhodlaně bojuje s haldou kancelářských povinností. Když poprvé dostane od šéfa výprask za špatně napsaný dopis, její zjihlé srdce si uvědomí, že On je ten nejlepší. Od té doby se pro oba stane práce zdrojem skvělých potěšení - Grey vynálezavě trestá a Lee blaženě trpí. O mladou ženu však nepokrytě usiluje její přítel Peter. Zvítězí "láska" nebo chladný rozum? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (457)

Luciana 

všechny recenze uživatele

Poněkud netradiční lovestory o submisivní či dominantní stránce v každém z nás. Maggie Gyllenhaall jako Lee naprosto září a já jí vše věřím od první až do poslední vteřiny filmu. Rovněž James Spader se ve své poněkud rozpolcené roli nenechává zahanbit. Snímek jako celek může působit poněkud nevyváženým dojmem, ale originalita tématu vše hravě zachraňuje. Takže, v tomto případě přes tři rány klidně půjdu. / "Většina lidí se domnívá, že nejlepší způsob života spočívá v absenci bolesti. Ale schopnost absorbovat celé spektrum lidských pocitů, vede k mnohem bohatšímu životu. Naučíme-li se plně okusit bolest, stejně jako rozkoš, budeme žít hlubší a smysluplnější život.“ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Příjemný malý film s pár velice humornými situacemi. Zajímavé mi přišlo hlavně, že postava právníka kterou hraje James Spader je mnohem větší introvert než ta sekretářka a přitom je ve dvojici ten dominantní. Již zmiňovaný James Spader se role ujal fakt skvěle a byl asi nejkomičtější z celého filmu (pořád dělal takový urychlený pohyby, měl profesionální hlas a připomínal mi T-1000). Maggie Gyllenhaal také zahrála dobře a jakože jsem jí předtím moc nemusel teď jsem trochu změnil názor. Sekretářka je sice trochu netradiční film to ale vůbec neznamená že špatný, přesvědčete se sami. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

ani moc romantická (omlouvám se těm, kteří považují s/m za romantiku), ani moc komedie, nicméně určité kouzlo tahle úchylárna přesto má... samozřejmě je to především Sekretářka, která ve mně zanechala kladné dojmy, jistý půvab a originalitu nelze snímku upřít. ale nic světoborného raději nečekejte... 60% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Devadesátková naughty paráda, aneb Pretty Woman pro romantické zvrhlíky. Zranitelná, hledající a oddaná Maggie Gyllenhaal v příběhu neobvykle silného intimního sblížení, které může skončit odloučením s duševní devastací, anebo partnerským splynutím s absolutním naplněním. James Spader tradičně přesný hlasem, ve zdrženlivosti i výbušnějších momentech. Erotické scény psychologicky zkoumavé a vzrušující, humorný nadhled příjemně odlehčující, citové drama zasahující. Odvážná a překvapivě milá one-of-a-kind vztahovka. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Než se daly věci do pohybu, tak jsem málem zešedivěl. Ovšem, jakmile začal šéf za překlepy trestat a sekretářka trpět, tak se rázem koukalo na snímek nesrovnatelně lépe. Sexuální napětí by se v tu chvíli dalo krájet. Veškeré kancelářské dobrodružství je neskutečně působivé. Několikrát se mi v kalhotách cosi hnulo a vůbec se za to nestydím. Z toho zbytku stojí za zmínku jedna báječná sexuální scénka s Jeremy Daviesem, u které jsem se málem pomočil smíchy. Zbytek je jen nudná, leč nezbytná vata. Snímek rozhodně předčil všechna moje očekávání. Nicméně, nelze opomenout hromadu pasáží absolutně o ničem, takže více než 3 * nedám. Pro absolutní fajnšmekry bude snímek zřejmě rajskou zahradou. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (9)

  • Přestože má Lee problémy zvednout plnou nádrž vody nebo vlézt do kontejneru, pro její představitelku Maggie Gyllenhaal nepředstavovaly žádnou větší námahu. (TaNya_)
  • Scény v parku, kterým Lee (Maggie Gyllenhaal) prochází, byly točeny bez povolení, jelikož producenti spletli jeho lokaci a získali povolení na jiný. Během natáčení se proto štáb musel domlouvat a vypořádávat s policisty. (TaNya_)
  • Na filmovom festivale Sundance v r. 2002 získala snímka špeciálnu cenu za originalitu. (eurika)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Reklama

Reklama