Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (225)

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

A máme tu posledný film série. "Fifty Shades Freed". A hoci som si to nemyslel, tak toto je podľa mňa najhorší film celej série. Kým predošlé dva akosi balansovali na hrane a nakoniec to ustáli tesne pred priepasťou mojej stupnice, tak tento film nemôže zachrániť absolútne nič. Tie dialógy sú stále otrasné a pília uši. Nemohol som ich počúvať počas prvého a druhého filmu a tu sa to nezlepšilo ani v najlepšom. No minimálne mám pocit, že predošlé filmy mali v sebe aspoň nejaké prvky, ktoré ma dokázali presvedčiť. Tuto je tých klišé tak strašne moc, že je mi z toho filmu absolútne zle. A plus k tomu sa každé 3 minúty ozve nejaká super pop skladba. Ten soundtrack mi liezol po chvíli totálne na nervy a hudba ma po celý čas len otravovala. Nič pozitívne na tom soundtracku nie je. A to som počul od začiatku. Postavy sa v ničom neposunuli dopredu (okrem toho, že sa vzali) a nič nové, nič zaujímavé, nič inovatívne sa od nich nedočkáme. Plus tento film by som ohodnotil najlepšie ako keby sme tu mali kopec scénok za sebou, ktoré nakoniec nevedú absolútne nikam. Len zabíjajú čas a ich pointa dokopy žiadna nie je. Ako napríklad fakt, že Christian kúpil nový dom. Ktorý potom nikdy viac neuvidíme. Fakt, že tu máme zbytočnú akciu, ktorá absolútne nie je potrebná a viac to film zakopáva. Zloduch filmu je príšerný a je proste len zlý. (ZET-EL-YPSILON). Je to otravné, nudné, ničím zaujímavé a tentokrát už ten film nezachráni absolútne nič. Možno je Dakota Johnson celkom pekne vyzerajúca, ale to, že som tu mal možnosť vidieť jej prsia nie je plus filmu. V rámci príbehu, v rámci postáv, dialógov, hudby a všetkého je toto skutočne otrasný film. A tým to uzatváram. A dúfam, že táto filmová séria je mŕtva. Doživotne. Hodnotenie: F ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Ani minutu jsem neváhala že bych mohla jít do kina se zklamáním, a potvrdilo se... Asi nejlepší ze všech třech dílů, musím uznat, že tenhle díl byl úžasný, už jen díky tomu že tenhle díl mě nahnal ve třech scénách k slzám, což jsem nečekala a taky že tam byl humor, nasmála jsem se. Grey byl zase o něco zajímavější a přitažlivější a Anna byla mnohem půvabnější jak v ostatních dílech.SPOILER .Jsem hrozně ráda za to, že tam bylo ukázané to že Grey a Jack byli spolu ve stejné situaci ve které čekali na vhodnou pěstounskou rodinu. A jsem ráda za to odhalení, proč Jack tak strašně usiloval zničit Christiana. Co se týče konce byl velmi pěkný i dojemný. Líbilo se mi že, i přesto všechno Christian šel a položil své biologické matce kytici na hrob a v hloubi duše jí odpustil. Moc pěkná povedená scéna, Jsem velice spokojená na zaměření detailů např. rty ruce prsty očí momenty rozkoše. Prostě fascinující. Největší spokojenost. Nádhera. ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

je otázkou,jestli může člověka zklamat něco,od čeho nic nečekal...evidentně může.I potom co jsem shledal po celkem solidní jedniččce druhý díl hloupým,ani zdaleka mě nenapadlo,že je možné jej v tomhle ohledu překonat.Trojka to dokazuje úplně na všech frontách.POstavy jsou stále na pěst,ale svojí hlouposti přidávají úplně nový rozměr.Na erotické scény,které byly to jediné celkem fajn v přechozích dílech trojka prakticky úplně rezignuje a naplno tak film ukazuje,jak slabé a hloupé je to vše okolo.Z dominatního a charismatické Christiana je uplakánek prvního řádu,který úspěšného podnikatele a lamače dívčích srdcí připomíná asi stejně jako Láďa Hruška kuchaře nebo "vynálezce".Ocelová Anička už se nenechává mlátit skoro vůbec,ale ofuky dělá ještě větší než ve dvojce a scénář jí k tomu všemu vkládá do úst neuvěřitelné repliky,které jsou pronášeny s takovou naléhavostí a uvědoměním až má divák potřebu se smát a milou Aničku zavřít do červeného pokoje...a nechat jí tam zavřenou.Navždy.Snahu o rádoby drama s prvky pseudodetektivky v závěru je lepší nezmiňovat protože to už bylo hodně na hranici parodie...10% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od dvojky neobsahuje “vážne” scény, ktoré by boli polovici kina na smiech. A obsahuje menej erotiky, ktorá akoby tu už bola zo zvyku, z povinnosti. Červenoknihovný blábol s rádoby thrillerovou linkou a zladeným manželským vzťahom ústrednej dvojky. Vlastne som si už na nich celkom zvykol. Ich sympatie sú tým, čo film drží pokope. Diváčky tu obzvlášť v prvej polovici niečo poteší každých päť minút. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Potřetí stejná pohádka. Něco tak obsahově prázdnýho se opravdu jen tak nevidí. Zápletka celý trilogie by se v pohodě vešla do jednoho filmu a i tak by to bylo moc dlouhý. Na hercích je vidět, že už se nemůžou dočkat, až tenhle brak budou mít za sebou, i když při pohledu na jejich výkony se obávám, že na víc ani nemají. A ta jakože thrillerová zápletka v závěru? Ta je snad ještě komičtější než všechno ostatní. A to je co říct. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. února 2018 v Paříži (Francie). (BMW12)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama