Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia mladých ľudí nešťastnou náhodou uprostred ničoho zrazí neznámeho muža. Auto je rozbité, nemajú signál, nevedia ako privolať pomoc. Z ničoho nič sa na mieste objaví sanitka, ktorá všetkých naloží a odvezie do neďalekej nemocnice. V tejto budove sa však prvá pomoc rozhodne neposkytuje! O tom, že je gore v tomto snímku najsvetlejším hororovým prvkom, niet pochýb. To bolo skutočne excelentné. Poteší rýchly rozbeh. Po 20 minútach je divák presne tam, kde má byť. Nudiť sa určite nebude. K negatívam, ako inteligencii postáv sa radšej neradno vyjadrovať - 60%. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

No teda...! Něco tak povedeného jsem v rámci AFTER DARK HORRORFEST nečekal. AUTOPSY ( jak už napsal kolega Nick Tow ) je okatá pocta starým béčkům v moderním slušivém kabátku okořeněná notnou dávkou gore, které jakoby vypadlo z obalů alb raných Cannibal Corpse. S originalitou toto dílko nemá sice nic společného, ale to je mi úplně jedno. Má to spád a šmrnc, navýsost zajímavý výběr herců vše jen podtrhuje. Ještě teď, s odstupem zhruba tří hodin nemám důvod měnit názor...velmi nečekané a velmi milé překvapení. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina, opravdu se mi skorem nedostává slov. Jediné, co jakž takž stojí za to, je atmosféra, která se docela povedla, ale to rozhodně nestačí. Především, postavy se chovají neskutečně pitomě a jejich emoce a reakce absolutně neodpovídají dané situaci. To, že se dostali do parádní bouračky a navíc srazili jakéhosi chlápka, je nechává poměrně dosti chladnými a ani ne hodinu na to se někteří z nich vesele oblejzají v čekárně. Alespoň náznak posttraumatického šoku by bodnul. Hlavní hrdinka je občas taky dost tragická. Jak jinak si vysvětlit, že holce, která nějaký čas chodila na lékařskou fakultu, není ani trochu divné, že když už se jí doktor chystá píchnout velkou jehlu do páteřního kanálu (samo o sobě dost uhozený v dané situaci a podmínkách), tak jí ani nevydezinfikuje kůži. A kdyby jen to... Tvůrce bych poslala zpátky do základní školy aby si trochu zopakovali hodiny biologie. Protože opravdu jsem na pitevně nikdy neviděla žaludek, který by měl jenom otvor, kterým jde potrava dovnitř, ovšem žádný, kterým by šla ven. Do střeva se nejspíš dostává teleportací. A u scény s vnitřnostma rozvěšenýma nad rozkuchaným týpkem jsem už málem brečela. Opravdu je tak těžké přijít na to, že s plícema a srdcem mimo tělo se MLUVIT NEDÁ, natož to vůbec přežít? Jasně, podobné věci jsem viděla i v jiných filmech, ale tam to buď nebylo bráno vážně nebo to bylo béčko, kde jsou takové hovadinky tak trochu úmyslem a filmu jako celku slouží dobře. Aby bylo jasno, nemám ráda hnidopišské vychytávání každé drobné chyby ve filmu, ale zde mě to tak bilo do očí, že to jinak nešlo. A to ještě spoustu věcí vynechávám. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Klasický nizkorozpočtový torture gore horror s velmi jednoduchým až triviálním dějem o jednom šíleném doktorovi. Jenže horrorový fanoušek tohoto subžánru si přijde na své a vezme tento film jako oddychovku. Je tam i pár lekaček, některé scény jsou fakt chutné. Takže jak říkám, klasická jednoduchá šablona, stokrát ohraná, ale v tom minimálně průměru dobře fungující. PS: Robert LaSardo je pro tyto role stvořený. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Klasické video edition, kdy slovo klasické nemá z klasikou nic společného. Jediné co zbystří pozornost je neobvykle syrový deviantní výstup Michaela Bowena a velice slušný herecký výkon podává i objekt jeho zájmu...Jessica Lowndes. Jinak ovšem obvyklá tupost, odpovídající názvu, plakátu i obsahu ve zkratce, a vyústění už je čistokrevná parodie. Asi jako kdyby se Váš řezník rozhodl natočit doma Švankmajera. 20% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)

Reklama

Reklama