Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Zde je naservírováno vše, co můžete od nemocničního prostředí čekat. Hromada orgánů, amputace, odběry tekutin, injekce vrtačky a kolem toho všeho známá červená tekutina, kterou se opravdu nešetří. Věřte mi, že obsah zní mnohem hůř, než to doopravdy je. Když k tomu přistoupíte s touhou se bavit a nehledat v tom bůhvíco, budete určitě spokojeni + jedna vtipná scéna, která nemá chybu. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvý film z After Dark Horrorfestu III, čo som videl, bol pre mňa sklamaním. Autopsy je poloamatérskym, 5x vylúhovaným čajovým odvarom hororov, odohrávajúcich sa v prostredí nemocnice či podobného liečebného zariadenia, so zarážajúco zlým scenárom a nemastnými hereckými výkonomi... výnimkou je Robert Patrick, ten je ako zvrátený Dr. Benway celkom OK. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Koho auto porazí, toho doktor dorazí.“ Malá rada. Pokud vám lékař na pohotovosti, pod záminkou, že je to při preventivním vyšetření po drobné autonehodě běžný postup, začne rozvěšovat orgány a vnitřnosti na stojany okolo vašeho lehátka, zpozorněte a vyžádejte si formulář k informovanému souhlasu! Celkem zábavný slasher s kreativním gore, obětavými sestřičkami i dvěma zdravotními bratry, příležitostnými čtveráky a sadisty. ARO_OKÉNKO: [][] Jaké reference má poliklinika v Louisianě? 1) Komunikativnost. Doktor Benway vám vysvětlí, co všechno se vám chystá ufiknout a proč. 2) Motivace k zdravému životnímu stylu. Lékaři před operací provozují jogging, běhají s (za) pacienty po celé budově. 3) Personál má smysl pro humor a cit pro timing. „Planý poplach, strážníku, tady se nic špatného neděje.[][] Z letáčku v ordinaci: „První pomoc poskytujeme tak, aby zároveň (ne)byla pomocí poslední!“ Typ úrazu: Jen malý kousek skla. Tři stehy postačí. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina, opravdu se mi skorem nedostává slov. Jediné, co jakž takž stojí za to, je atmosféra, která se docela povedla, ale to rozhodně nestačí. Především, postavy se chovají neskutečně pitomě a jejich emoce a reakce absolutně neodpovídají dané situaci. To, že se dostali do parádní bouračky a navíc srazili jakéhosi chlápka, je nechává poměrně dosti chladnými a ani ne hodinu na to se někteří z nich vesele oblejzají v čekárně. Alespoň náznak posttraumatického šoku by bodnul. Hlavní hrdinka je občas taky dost tragická. Jak jinak si vysvětlit, že holce, která nějaký čas chodila na lékařskou fakultu, není ani trochu divné, že když už se jí doktor chystá píchnout velkou jehlu do páteřního kanálu (samo o sobě dost uhozený v dané situaci a podmínkách), tak jí ani nevydezinfikuje kůži. A kdyby jen to... Tvůrce bych poslala zpátky do základní školy aby si trochu zopakovali hodiny biologie. Protože opravdu jsem na pitevně nikdy neviděla žaludek, který by měl jenom otvor, kterým jde potrava dovnitř, ovšem žádný, kterým by šla ven. Do střeva se nejspíš dostává teleportací. A u scény s vnitřnostma rozvěšenýma nad rozkuchaným týpkem jsem už málem brečela. Opravdu je tak těžké přijít na to, že s plícema a srdcem mimo tělo se MLUVIT NEDÁ, natož to vůbec přežít? Jasně, podobné věci jsem viděla i v jiných filmech, ale tam to buď nebylo bráno vážně nebo to bylo béčko, kde jsou takové hovadinky tak trochu úmyslem a filmu jako celku slouží dobře. Aby bylo jasno, nemám ráda hnidopišské vychytávání každé drobné chyby ve filmu, ale zde mě to tak bilo do očí, že to jinak nešlo. A to ještě spoustu věcí vynechávám. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že film na nic nečeká. Do deseti minut nás představí s hrdiny a přesune nás do tajemné nemocnice, kde ihned začne krvavá zábava. Je to docela masakrózní jízda, obzvláště když na vás vypadne tuna vnitřností. Rozřezaná těla, rozdrcené lebky na kaši, to vše tady najdete. Bohužel mi zde chyběla ta správná atmosféra, která by podrthla ponuré nemocniční prostředí. Na tom Autopsy dost ztrácí, ale jinak se jedná o docela příjemnou řezničinu :) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno