Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po autonehodě je skupina přátel odvezena do nemocnice, aby lékaři odborně prověřili, zda jsou všichni v pořádku (a při té příležitosti primář mohl vyhodnotit, zda jsou jejich orgány použitelné pro transplantaci své umírající manželce). A tak pro většinu z nich začíná dlouhá noc (pro některé je noc naopak velmi krátká, neboť jsou na prvočinitele rozebráni hnedka ze začátku)... Občas mně napadá, jestli jsou tvůrci filmů úplně normální - řekl bych, že Adam Gierasch moc ne - sice od hororu člověk očekává nějakou tu kapku krve, ale žijící osoba s vnitřními orgány rozvěšenými okolo sebe, čištění otisků prstů bruskou či lumbální punkce v přímém přenosu i mně přijde trochu moc. Rozhodně nedoporučuji před filmem nějak moc jíst, zvlášť pokud máte trochu slabší žaludek... ()

JM87 

všechny recenze uživatele

A to nízký hodnocení je tu jako proč? Jasně, občas se to musí brat s nadhledem - ten film neví, jak by se měl tvářit, ale jinak je to pecka. Je to napínavý, člověk se u toho lekne (a to se mi už moc často nestává) a dokonce je to i zábavný. Hlavní důvod, proč jsem se na to podival byl Robert Patrick (nám všem známý jako legendární T-1000) a Jenette Goldstein (nám všem jistě známa jako legendární Vasquezová). No, ani jeden z nich nezklamal. Jasně, od začátku všichni víme, jak to dopadne a některý scény už sou trošičku přehnaný, ale ptám se znova. Ten film má nízký hodnocení jako proč? ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Som jediná komu vyššie napísaný obsah nezodpovedá realite? Na základe neho som mala o filme úplne inú predstavu. No ale nevadí, tým pádom som bola vkuse prekvapovaná vývojom. Čo sa týka Autopsy - námet je super, nočná opustená nemocnica už sama o sebe vytvára dosť napätú atmosféru, k čomu sa vkuse pridáva pocit, že je niečo zle. Dokonca sa tu vyskytlo niekoľko drsných scén, čo bolo super, aj keď po stránke prevedenia to už pokulhávalo. V posledných minútach ako sa tá kočka dostala konečne k svojmu frajerovi som naozaj nevedela, či mi je zle alebo sa mám smiať, či plakať. Ak by som vypustila fakt, že množstvo scén bolo nereálnych, úplne mimo aj spolu so správaním postáv, a keby do popisu bola pridaná aj "komédia", zvážila by som 4*. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že film na nic nečeká. Do deseti minut nás představí s hrdiny a přesune nás do tajemné nemocnice, kde ihned začne krvavá zábava. Je to docela masakrózní jízda, obzvláště když na vás vypadne tuna vnitřností. Rozřezaná těla, rozdrcené lebky na kaši, to vše tady najdete. Bohužel mi zde chyběla ta správná atmosféra, která by podrthla ponuré nemocniční prostředí. Na tom Autopsy dost ztrácí, ale jinak se jedná o docela příjemnou řezničinu :) ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se prosím nelekněte, fakt se to zlepší... Pro mě bohužel, když jsem s tím začal být naprosto spokojen, následovala pořádně dlouhá série nelogických a nereálných věcí. Je jedna věc, že v hororu je úplná pohoda na 2 rány sekáčkem přijít o ruku, ale je úplně něco jiného, když se dlaň válí na zemi v kaluži krve a ruka je useknutá u ramena. Škoda, jelikož to vypadalo úžasně, jakmile se tam něco začalo dít. Krátký a stručný úvod, šokující neohrané scény a skvělá zábava, tedy přesně to, co pomalu ale jistě začínají novodobé horory postrádat. Nebýt té velice slabé části v závěru, hodnocení by se jistě vyhouplo výš. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)

Reklama

Reklama