Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Aneb jak to všechno zase začalo. Mystično a strach z neviděného, který přetrvával v prvním díle je pryč. Tvůrci se pevně drží co nejbrutálnějších provedení smrti každého vybraného nešťastníka a není zde již víceméně nic, co by člověka mohlo překvapit. Dopředu se dá lehce vytušit, co se zřejmě dotyčnému stane a tak jen čekáte, jak moc bude jeho konec bolestný a brutální. Ovšem dost dobrý je nápad s fotkami, u kterých hlavní hrdinka později zjistí, co vlastně symbolizují. V tomto filmu jsem se poprvé setkala se sympatickou, mladou tváří Mary Elizabeth Winstead, která se mi začíná moc líbit:) ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 3.10.2009 - stále si vravím, že nemá cenu byť v komentároch vulgárny. Ale čo poviete na to, že naša geniálna MRTVÍZA v snahe nadržaného lovca reklamy "od*ebe" záver filmu nehovoriac o useknutí titulkov. Ja mám film doma na DVD celý. Čo však povedia na takúto "inováciu" tí ktorí si ho pozrú v TV ??? (5.10.2009) ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou zjištuji, že třetí díl mám asi nejradši. Jednička je klasika, ale konec už je takový táhlý, dvojku mám fakt dost okoukanou a trojka je poslední díl, který byl fakt super a pak už to šlo se sérií do háje. Pomatuji když sem to viděl poprvé a měl sem to pujčené z půjčovny a ten film byl interaktivni, že jste mohli ovlivnit příběh to byl fakt hustej úlet na tu dobu. Super hudba, sympatické charaktery a fajn vibe. Jeden z mých guilty pleasure hororů. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Otec jedničky se vrátil a natočil její klon...laciněji vypadající (spouštěcí scéna je beznadějně televizní), překombinovaný do debility, a navíc s horšími hereckými výkony než nabídli starší sourozenci. A to je Mary Elizabeth Winstead moc hezky mňoukající kočička, a jak ukazuje v Bobbym, hrát vcelku umí. Tady ale nemá co, stejně jako ostatní...takže zůstává už jenom gore, který je naštěstí pořád celkem fajn. I když....solárko mi přišlo už moc blbé, a ačkoliv třeba nehoda s motorem je ROFL jak má vypadat, zase to šlo do kytek v posilovně. Ale ono je to vlastně jedno, protože aby to vyvážilo všechna negativa, to by se musely dít hodně onačejší trikové orgie. 40% a narozdíl od dvojky, která mě pobavila, už se znovu dívat nebudu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy za pěkné holky a ještě pěknější mordy, které stále s přehledem strčí do kapsy všechny vyvražďovačky 80. let dohromady. Zasadit úvodní nehodu na horskou dráhu byl geniální nápad, bohužel tu scénu zabíjejí blbé počítačové efekty a neukázaná úmrtí, ale otřesená Winstead mě zase vždycky dostane. Stejně jako u dvojky se příběh pohybuje mechanicky od jedné smrti a nevyhnutelného zjištění k dalším, ale protože není tak překombinovaný, postavy a dialogy jsou nijaké, působí to celé veskrze průměrně. Moc se nepovedla závěrečná tečka v metru (film poprvé v sérii servíruje dvě katastrofy místo jedné), která postrádá černohumornost koncovek předchozích dílů. Při dvojité smrti v solárku mě přítelkyně přinutila film vypnout a dokoukat jsem ho musel sám. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Dodávka s nápisem "Drink Responsibly", která zablokuje hlavním hrdinům dveře auta u rychlého občerstvení, se už objevila v předešlém díle, kde předjede hlavní hrdiny na dálnici. (Lorge)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama