Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (98)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn, máme tady čistě hororový díl, proč ne. Sice nic nesděluje a ani se o to nesnaží, jako ostatní díly (byť jedna chabá myšlenka se tu najít dá, no), ale snaží se to být postavené hlavně na příběhu. Příběhu, který nepřináší nic zajímavého nebo originálního, který se strašně vleče, než se konečně rozjede, je ho už půlka pryč a i tak by ten děj bohatě vystačil nanejvýš na 20 minut a který má tak strašně debilního a otravného hlavního hrdinu, že to snad ani možné není. Jako, u hororů se dá vždycky spekulovat, jestli je chování hlavního hrdiny uvěřitelné, dá se i vždycky namítnout, že ve stavu nouze by jednal naprosto nelogicky, ale to co tady předvádí ten cestovatel, to je vrchol demence, fakt. Sice je to dobře natočené a i ten vizuál je fajn, když už konečně dojde na hru, ale já jsem poměrně nedávno viděl eXistenZ, který se tenhle díl Black Mirror snaží urputně napodobit a "zpřístupnit ho všem", takže vyšší hodnocení nemůžu dát ani náhodou. 2* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrátky s mozkem jsou ošemetné už jen proto, že si nemůžeme být jistí, že není celý náš život pouhou hrou, nebo iluzí. Tato epizoda měla mnoho dobrých momentů, zvláště v prostřední části, která měla hororový nádech. Jenže jak už to v podobných konceptech bývá, tak závěr je nenápaditě vystaven na tom, že divák netuší, kdy se vrací do skutečnosti. To je vcelku nuda. Zvlášť, když je takto vystaveno x epizod. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim uznat ze fakt skvely napad. Casto pisem ze nieco tak originalne som mimo tohto serialu davno nevidel no a v tomto pripade to plati duplicitne (Inception ale ukazal cestu). Ihned po dopozerani epizody som si vsak povedal, ze z tohto plny pocet nebude. Presiel den a rozlezalo sa mi to. Na tejto epizode mi vadila jedna vec, hlavna postava. Ale ze fakt mi vadil. Cudoval by som sa, keby to ale nie je zamer tvorcov. Ako fanusika hororov ma mrzelo, ze ta hororova linka bola trochu nezvladnuta - to jeho bla bla ma nebavilo. Zaver bol dost smutny, no zahralo sa to na riadnu tragikomediu, asi preto sa nam hrdina nemal pacit. 0,04sek, lol. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strach. Pocit, který je v člověku odnepaměti. Dnes už je dokonce pocit, který s chutí (ale v pohodlí domova) vyhledáváme. A na těch lidech z druhé strany je, aby ho v nás vyvolali. A to je v době modernějších a modernějších technologií těžší a těžší. Tato epizoda nás v to ještě utvrdí a sama se o to pokusí s originálními nápady, které už tento seriál definují. Filmovější vizuál a skvělý hlavní herec je výhodou. 9/10 ()

RavenSpector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím, že nejsem jediný komu je blízký výborný nápad a zároveň odporný hlavní protagonista. Jeho chování je dokonale nereálné. Ten chlap neskutečně přehrává a tudíž mu neuvěříte ani na minutu jeho emoce. Nešťastná volba herce pokazila celý snímek. Dosud odvysílané epizody se totiž vyznačují, mimo dobré myšlenky, hlavně dokonalým hereckým provedením. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • V kolekcii videohier Sonji (Hannah John-Kamen) je možné vidieť videohru "Dark Souls II" (2014), v ktorej Hannah John-Kamen poskytla hlas postave Sweet Shalquoir. (Arsenal83)
  • Když je vidět obálka časopisu, na které je Shou Saito (Ken Jamamura), CEO firmy Saito, můžete si v levém dolním rohu všimnout zmínku firmy Granular, která vystupuje v epizodě Nenávist národa (2016) jako výrobce robotických včel. (hansel97)

Reklama

Reklama