Reklama

Reklama

VOD (1)

Na prašném úseku dálnice narazí turistka na muzeum, které vystavuje vzácné kriminální artefakty – a zneklidňující hlavní atrakci. (Netflix)

Recenze (89)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne epizodné ako White Christmas. Tri kratšie príbehy, ktoré spolu na prvý pohľad nesúvisia na konci do seba dokonale zaklapnú. Najzaujímavejší mi pripadal prvý príbeh o chlapíkovi závislom na bolesti druhých ľudí, ktorú si vychutnáva cez taký zaujímavý bazmek. Z toho by sa dal natočiť skvelý celovečerný horor. Druhý diel so zaujímavým nápadom a aj celkom dobrým prevedením, ale ten nápad mať v hlave vedomie ďalšej osoby mi pripadá nezmyselné. Tretí príbeh ponúka tentoraz až príliš predvídateľné vyústenie a ani po dramatickej stránke to nenadchne. Hlavne kvôli nemu nedám aj piatu hviezdičku. Chcelo to niečo nápaditejšie. 8/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kedže čsfd výnimočne vložila obsah tak k tomuto filmy poviem iba toľko. Ak by ho nenatočili rasistická sviňa mohla mať vyššie hodnotenie,možno. Páchatelia belosi,obete černosi ( v celej serii je tomu tak) , IQ režiséra <40, vykradnuté Voskové múzeum spojené s viacerými predchádzajúcimi príbehmi v Black Mirror prinieslo sotva priemerný záver série. Opakovaný vtip už nie je vtip a ani opakovaný scénar s malou úpravou už neprekvapí... ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povídka složená z malých povídek, Černé zrcadlo si na jednu stranu dělá legraci samo ze sebe, na druhou stranu se pokouší být v rámci čtvrté série nejrafinovanější . Ta první věc mu jde, s tou druhou je to o něco slabší, ale atmosféra je patřičně hutná a Douglas Hodge odporný tak, že by čtyři hvězdičky byly málo. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každé muzeum má nějaký svůj tahák. Tohle kdesi v poušti vystavuje vzácné kriminální artefakty, ale mezi nimi je něco speciálního. Přesvědčit se o tom přijela i jedna osamělá turistka. Námět je načrtnutý ve stylu White Christmas, tedy víc příběhů, které spojuje nejen skličující atmosféra. Některé z těchhle tří by rozhodně utáhly vlastní epizodu, všechny drží nad vodou zajímavý nápad. Nakonec místy až groteskní díl s mnoha žánrovými úskoky, celkově palec nahoru. ()

Fryštok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto o ničem. Díl co si pleská z thrilleru do komedie jak se mu jen zlíbí, což kromě zmateného diváka vytvoří i slátaninu největšího kalibru. Black Mirror už prostě není tím čím bývalo. Většina dílů čtvrté série jsou jen povídky o idiotech, co dělaj idiotský věci a tento finální díl to jen potvrzuje. Silně pochybuji, že další série bude lepší. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • V múzeu je vystavený tablet použitý na zbitie matky v epizóde Arkangel (2017). (Arsenal83)

Reklama

Reklama