Reklama

Reklama

Noroi

Obsahy(1)

Dokumentárně zpracovaný horor nás seznámí s pátráním Masafumi Kobayashiho po paranormálních úkazech. Jeho žena zahynula během požáru jeho domu a on sám je nyní nezvěstný. Snímek, který se nám dostává do rukou, je posledním dokumentárním dílem dokončeným těsně před těmito událostmi. Jsou všechny vyšetřované události na sobě nezávislé a nesouvisející, tak jak se na první pohled zdá? Máte odvahu být svědky dokumentu podobnému The Blair Witch Project, ale tentokrát z prostředí Japonska a tamější mytologie? (Cedr)

(více)

Recenze (154)

akisha 

všechny recenze uživatele

Spousta dobrých nápadů, nepřevídatelnost děje a dokumentární styl, to všechno filmu jenom prospívá. Navíc minimum mých neoblíbených lekaček, pokud vůbec nějaká. Spíš je to celou dobu mrazivé, strašidelné a postupně gradující až k velmi dobrému finále. Místy opravdu děsivé, určitě jeden z nejlepších hororů natočených "dokumentárně". ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šílenost! Tahle forma dokumentu mi Kupodivu Sedla od začátku to bylo zajímavé, místy atmosférické.. Pokusy na dětech byli Super:) Nejvíc mě snad z celého filmu Štval ten Ohyzdný Jasnovidec.. Co se neustále škrábal od toho smradu, kde pobýval.. Ten smrad táhnul z obrazovky až ke mně!! POsledních 10 Minut se to rozjelo v Neskutečné Psycho, že to Svině ještě neviděla! Filmu uškodila dlouhá stopáž.. A plno nesmyslných nudných keců.. Škoda.. Jestli se někdo kouknul na film Podruhé.. Tak mu závidím tu Výdrž! ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Hliníkový pomatený jasnovidec se chopil své role dokonale, to je plus. Taktéž i Masafumi se mi líbil, jeho zaujetí, výraz a pátraní po stopách démona KATAGUBA. Schválně jsem si večer to slovo zkoušel nahlas vyslovit a můžu říct že zní opravdu strašidelně. Snímek potěšil, ale že bych z něho měl extra strach.. to zas ne, i přesto že představa pojídaní embrií je značně drsná. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý horor podaný polodokumentárním stylem s detektivní linkou, kdy se postupně všechny zdánlivě zmatené střípkovité epizody ze začátku postupně skládají dohromady, aby vytvořily hodně dobrou pointu filmu a poměrně děsivý závěr. Moc pěkná atmosféra a zajímavé podání, z šíleného alobalového muže jsem málem taky zešílela a o embryích se mi ještě pár dní bude zdát. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vôbec nemôžem povedať, že by to bolo zlé. Malo to hĺbku, nápad super, príbeh dobrý, dej sa odohrával zaujímavo, no čuduj sa svete, nemôžem dať viac ako dve *. Jednoducho som sa JA za celý čas sledovania tohto hororu nezľakol, ba dokonca nemal ani len pocit zimomriavok či úzkosti. Možno v závere minimálne. Film som musel pozerať na tri krát, lebo dva krát som zaspal. Z môjho pohľadu absolútne nevýrazný snímok, ktorý mi neponúkol nič, čo by som si pamätal - 45%. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Kromě názvů studií, která se podílela na výrobě filmu, nejsou uvedeny žádné závěrečné titulky. (LUKICKK)

Reklama

Reklama