Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Duganovi "Zahřívači lavičky" ukážou Schneidera tentokrát v překvapivě neretardované poloze, což ovšem plně dokážou vynahradit jeho kolegové. Baseballový humor nápaditý, Amaury Nolasco jako dominikánský player se zálibou v tequille taky OK, ale to laciné prdění do obličejů, kroucení bradavek a vytahování spoďárů sráží film do sklepení lacinosti. Škoda, mohla to být jinak docela dobrá rodinná komedie s J.Lovitzem, filantropem loserů v Batmobilu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $33miliónovTržby USA $59,843,754Tržby Celosvetovo $64,957,291Tržby za predaj DVD v USA $32,711,239 //počet predaných kusov 1,826,191║ Produkcia "Adam Sandler" Happy Madison a jeho ďalší humusácky vývar, tých najväčších zvrátení, nájde sa tu niekoľko vydarených vtípkov ale tých "bléé" tu je na škodu viac. /30%/ ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo sú zač? Kukuričné deti?“ Robiť komédie o šikanovaní (jedna tu už bola, spomínate? VEĽKÝ POSTRACH s Rickom Moranisom a Tomom Arnoldom.) je asi taký "dobrý" nápad, ako o znásilnení. Našťastie, tento bláznivý kúsok z produkcie Adama Sandlera a v réžii Sandlerovho kamaráta Dennisa Dugana (VEĽKÝ TATO), je skôr o športových nemehlách, než školskej šikane. Hoci film nemá dobrý spád, zopár hrubozrnných vtipov by vás (snáď) rozosmiať mohlo (pri rozprávaní VEĽMI pľujúci chlapec). Potešia aj vtipné postavy (12-ročný Carlos, precitlivený agarofobik), drsné dialógy („Ukážem ti, aký som šéf.“ –„A čomu šéfuješ? Sračkám?“) a skupina brutálne výrazných komikov (Jon Lovitz, Rob Schneider, Jon Heder). Má to síce od všetkého niečo (od „šprťáckej“ série z 80. rokov cez ĽADOVO OSTRÝCH, VYBÍJANEJ, NAPOLEONA DYNAMITA, „Knight Ridera“ a „Číslo 5/7 žije“ až po „zrážanie schránok“ z PRI MNE STOJ! a sandlerovku ZA MREŽAMI), no na vulgárny oddych vhodné (ak vám za určitých okolností pripadá vtipné, keď niekto niekomu PORIADNE prdne do nosa). ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdyby si tento film udržel po celou svou stopáž styl z prvních 2/3 filmu,šlo by o skutečně povedený komediální nářez,se sem tam sice trapnou vsuvkou,ale většinou s fakt zábavnými postavami a mnoha výbornými scénami.Poslední třetina ovšem spadla(opět ta choroba!) do totální moralizační sračičky,ve které se všechno předešlé povedené utopilo.Rob Schneider zde překvapivě nebyl zdaleka za největšího pitomce jako obvykle a docela mu to sedlo,Jon Lovitz opět neskutečně hlásil a ostatní slušně přihazovali,tedy až na mnou nenáviděného Jona Hedera,to je fakt antiherec a pitomec v jednom.Humor se zde nese tu v docela brutálním hávu,tu autoři využili opravdu skvělého nápadu na vtip,sem tam i nějaký ten fekální gag a ikdyž to celé bylo vlastně dějově strašná ubohost,mělo to správný zábavný nenudící šmrnc.Jak jsem se ale zmiňoval,závětr filmu se změnil v obehranou písničku: "vždyť se vlastně máme všichni rádi,obejmeme se a budeme se mít až do smrti rádi!" a vše zábavné bylo fuč.A je to velká škoda,protože to jinak fakt vtipné bylo.P.S.neplatí pro klub náročného diváka :)! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Protože mám Roba Schneidera, navzdory tomu, že nikdy nehrál v žádném 'normálním' filmovém kousku, dost rád, jsou (J)elita ze střídačky jedním z filmů, které jsem byl v posledních několika letech schopný zhlédnout znovu. Porušil jsem jednu ze svých zásad a tuhle krátkou, svižnou, ulítlou, ale trefnou komedii jsem si loni v červenci užil znovu, ačkoli třetí šanci ode mě již čekat nemůže. Stále je to pro mě prachprostá Duganovka v Sandlerovském stylu, která mou stále expandující zhlédnutou filmografii neobohatila ničím nezapomenutelným. Jen mi prostě vyplnila volný čas. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama