Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (879)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku opravdu výborná komedie, Adam Sandler nijak nepřehrává a daří se mu dobrý fórky i hlášky, bohužel zhruba po hodině kdy se pořád opakuje to stejný, tak to začíná docela silně nudit ,a le naštěstí to je tu a tam proložený vtipnou nebo zajímavou scénou, takže to nakonec celkově nevyzní tak špatně a konec je vtipnej a dokonce dojemnej, jenže na mě to moc nepůsobilo, protože mi kámoš ještě než jsem to viděl vykecal celou pointu filmu, což je jeho oblíbená disciplína, že mi mezi řečí vykecé všechno o filmu, kterej sem ještě neviděl, ale stejně si myslim, že i kdybych to nevěděl předem, tak to je hned od začátku tak jednoznačný, že bych stejně nepochyboval jak to asi bude. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nenápadná americká komédia s nádychom sci-fi fantasy. Variácie na cestovanie v čase mám rád, takže tento film mi prišiel celkom vhod. Využíva túto tému jednoducho a s humorom. Adam Sandler v hlavnej úlohe odviedol taktiež dobrý výkon, čo možno tvrdiť i o ďalších hercoch, vrátane Davida Hasselhoffa. Nie je to však komédia pri ktorej sa budete zadúšať smiechom, ale je to podarený príjemný film. *** ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler se objevuje stále v lepších a lepších filmech a tento to potvrzuje. Výborná komedie, u které se člověk zasměje ale i zvážní Je to jeden z mála filmů kde se neobjeví aspoň v pár vteřinové scéně Sandlerův kamarád Rob Schneider nebo jsem si ho tam tedy nevšiml. Christopher Walken jako anděl smrti je výborný to samý David Hasselhoff jako šéf. Kdybych měl možnost se znova podívat na tuto výbornou komedii ihned bych šel. Čekal jsem od toho dost a to jsem dostal. Mimochodem z Coraciho se stává stále lepší a lepší režisér. Některé scény byly opravdu výborné. --- Kdo je to ten Derek? – Můj přítel, nejvíc sexy kluk na škole. – No ještě bude rozpálený až mu zapálim dům. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

První půle je sledem víceméně trapných a ještě trapnějších fórků, kdy mé hodnocení oscilovalo někde u jedné hvězdičky. Naštěstí druhá půle to zvedla, trapný humor se vytratil a stala se z toho taková celkem příjemná, byť trochu myšlenkově prostá moralitka na téma "Rodina nade vše!" Z počátku nesympatického Sandlera se s přibývajícím časem stala persona, která umí věrohodně zahrát i nějaké hlubší emoce. Ve výsledku bych dal i 3*, ale kvůli té první půli nemohu. A závěrem nezbývá, než s potěšením zvolat: "Hola hej, kultovní plavčík a generál plytké komerce, znovuzrozený David Hasselhoff je opět zde!!" :o) Svojí roli šéfa si po filmovém půstu střihl evidentně s chutí. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Kate Beckinsale je naprostá kočka...už jen kvůli ní je radost koukat na film :-) ale vážně...podobný námět jako Bruce Almighty, ale hůře provedený, hlavní postavou hůře zahraný...velmi se mi líbil "Hajzlhof", který jediný vytváří vtipné scény, Adam Sandler je nevtipný, místy silně nesympatický, místy herecky slušný. Příliš jsem se nezasmál, ale vcelku jsem se jako běžný divák příliš nenudil. Ale na druhou projekci se zatím dlouhodobě nechystám :-) ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Michaelův (Adam Sandler) Cadillac je ve skutečnosti prototypem vozu General Motors, který nikdy nebyl a nebude sériově vyráběn. (Amplifier)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama