Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (211)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Umět si sám ze sebe udělat srandu není jednoduché a z mého pohledu si v tomto filmu udělali Amíci sami ze sebe slušnou prdel a většina scén je tak pravdivých, jak jen absurdita jednotlivých situací dovoluje. Vše navíc v atraktivním prostředí závodů NASCAR (dobře a dynamicky nasnímaných), které jsou jednou z nejmilejších kratochvílí našich amerických kompadres. Přidejme nádherně "dementní" podání Willa Ferrella (někdy si říkám, jestli je něčeho víc vůbec schopen) nebo francouzský přízvuk S.B. Cohena a máme tu (i přes nevyužitý potenciál M.C.Duncana) slušnou porci nefekální zábavy. 80% ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Ježíši, pomož mi! Židovký bože, pomoc! Pomoz mi, Alláhu! Pomoc, Tome Cruisi! Tome Cruisi, rychle ze mě odčaruj ten strašnej oheň!..... Mám rád Willa Ferrella a mám rád jeho komédie. Už je to však asi pravidlo - nevyrovnaný humor. Niekedy sú scénky až vražedne vtipné a inokedy sa zasa nejaký vtip naťahuje a vyznieva úplne do prázdna. Strieda sa tu hlasitý smiech s nudou. Ako celok je to celkom sympatická komédia na jedno pozretie..... Rád se vám podepíšu na vaše dítě, paní. Ale ne aby jste mu to čelo umyla! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $72,5miliónaTržby USA $148,213,377Tržby Celosvetovo $162,966,177Tržby za predaj DVD v USA $84,808,297 //počet predaných kusov 5,283,830║ Na tých pár podarených hlodov a niekoľko fajn záberov na lietajúce auta vzduchom to je nehorázne vatový zlepenec, ktorý prevažnú časť minutáže len otravuje. /40%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Adam Mckay je vcelku slušný režisér komedií a hezky mu napomáhá Ferrel, který je kdykoliv pro něj k dispozici. Nejsem fanoušek nascar závodů, tedy tahle zápletka mě příliš nezajímala, ale potěšil Cohen v roli teplého Francouze a najde se zde pár slušných hlášek, ale ta stopáž je zbytečně na komedii natažená. 60% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

A do třetice setkání s režisérem Adamem McKayem dopadlo opět špatně. Benga v záloze byli obyčejnou komedií. Břatři z donucení také nic moc. No a Ricky Bobby je dost možná nejhorší (ne)komedie, co jsem za poslední dobu mohl vidět. Myslel jsem, že Will Ferrell má čuch na komedie, které jsou vtipné. Bohužel nemá! Něco málo vtipné bylo. Samozřejmě jsem se pár scénám zasmál ("Jsem větrný mlýn") a i pár hlášek by se našlo, ale nic světoborného to není. Největším problémem je opět stopáž. Téměř dvě hodiny na komedii je prostě moc. Chtěl jsem vidět Zprávaře, ale mám do toho vůbec jít? Po těchto třech nic moc komediích? Uvidíme!!! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (33)

  • Niektoré z veľkých kaskadérskych kúskov pri autonehode boli vykonané skutočne pomocou výbušných zdvihákov, ktoré boli neskôr vymazané pomocou počítačovej grafiky. (Arsenal83)
  • Will Ferrell nabídl roli ve filmu Stevu Carellovi, ten však musel odmítnout kvůli nabitému rozvrhu. (HellFire)

Reklama

Reklama