Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií, na kterou fakt rád vzpomínám. Vidět skvělé duo Shawn Wayans a Marlon Wayans v tomto podání je topové. Vidět Pidihajzlíkove pokusy ukrást kámen, který mu vlastně sám dal, a hrát si u toho jakože je mimino, tleskám. Nevím koho napadl z originálního názvu Littleman udělat Pidihajzlík, ale to k tomu dává grády. Doporučuji. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Sledovat padesáticentimetrového Marlona Wayanse, kterak se pere s Robem Schneiderem v dinoosauřím kostýmu... to je etraodrdinérní, bizarní, nezapomenutelný zážitek. Jeden z mnoha! Krásná guilty pleasure a jeden z nejdementnějších filmů všech dob, který je tak blbý, až se mu daří rozesmívat "na účet podniku". A zvrhle bavit. S trávou a přáteli předpokládám ideální. ()

Reklama

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Ach, můj bože! To není žádné guilty pleasure, to je jenom setsakra guilty. Předvídatelný fekálně-sexuální humor se zcela infantilním nádechem způsobuje, že film vlastně nemá cílovou skupinu. Některým vtípkům by se možná předškolní děti smály, ale neustálé sexuální narážky a situace posouvají tento film směrem k dospělým. A ty se snad opravdu smát nemohou. I když skleniček pár a pár tahů z trávy... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem věděl, že od Wayansů se člověk jen málokdy dočká něčeho skutečně zábavného (byť naposledy mě trochu chytli s Někdo to rád blond), nebyl jsem nakonec ani nijak zásadně zklamán. V Pidihajzlíkovi se nedočkáte ničeho převratného ani překvapivého, nezbytná část fórků je založena na..., no však víte, jak to jen slušně... vyměšovacích záležitostech :-), což by u nich spíše zarazilo, kdyby někdy natočili film bez těchto úchyláren. Ale celkově to nebylo zase až tak tragické, byť jsem chvíli váhal mezi jednou a dvěmi hvězdami. Největší negativum tohoto filmu je to, že to byl pro mě zase po několika měsících konečně film, který jsem předtím ještě nikdy neviděl (mám teď částečně bezfilmové a částečně reprízové období) a tak jsem byl přeci jen natěšený trochu více než obvykle. No nic, tak příště to snad vyjde na více hvězdiček... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Bizarnosť a bláznovosť nápadov bratov Wayansovcov, to je niečo, na čo sa dá vždy s úsmevom pozrieť. Nikdy totiž nespadnú na úroveň totálnych sračiek a úbohostí, aj keď je to stále ten vyschnutý a vyprahnutý humor dookola a verím, že pokiaľ by to bol váš prvý film s týmito klaunami, dáte aj za tri, ale na tej istej mimike sa večne smiať nedá. Navyše toto prťavé filmové bláznovstvo má veľmi sympatických predstaviteľov, chutnú zápletku a ďalšiu americkú idylku, ktorá ma už tak ľahko nerozhodí. 45%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Když Pidihajzlík ujede autem, používá basebollovou pálku na pedály, ale když ho zastaví, tak není basebollová pálka k nalezení. (prochy10)
  • V roce 2006 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší remake. Marlon Waqans a Shawn Wayans získali stejné ocenění pro nejhoršího herce a Shawn Wayans a Kerry Washington/Marlon Wayans byli ocenění jako hejhorší pár na plátně. (Pepinec)
  • Ve scéně když Darryl (Shawn Wayans) v noci ohřívá mléko pro sebe a Calvina (Marlon Wayans), tak vyndavá jeho kelímek a položí ho dnem nahoru. Pak je střih a kelímek je dnem dolů, aniž by ho obrátil. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama