Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Když si jen vzpomenu na časy dua Holý –Kohout a jejich mnohdy brutálně vtipné scénky, musím zatlačit slzu v oku, tohle byl Kinobox ve své nejlepší formě a prožíval zlaté časy. Jenže život je změna, Kohout i jejich společ-né scénky zmizely, zůstal pouze Roman Holý, který byl posléze omezen jen na čtení komentáře. Kinobox ztratil své střelené kouzlo a stal se z něj pouze formální pořad o novinkách v kinech, přesto jediný na našich obrazov-kách. Nakonec z lodi vyskočil i Roman Holý a byl vystřídán jiným hlasem, forma pořadu se nezměnila, přesto nelze nemluvit o jistém úpadku, Kinobox prostě ztratil tvář. Tu se v poslední době pokouší oživit Petr Čtvtníček a ač je všobecné přijetí jeho pojetí a humoru rozpačité, já jsem nadšen a každý nový Kinobox je pro mne očekáva-ným humorným zážitkem navíc spojeným s mým největším koníčkem. ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Kinobox zažil tři etapy. První, které kralují Roman Holý a Miloš Kohout, v níž šlo o filmy a skeče byly vtipnou třešničkou na dortu (Pamatujete na Miloše-lidojeda???) Druhou, ve které zněl už jen hlas Holého v monotónních promluvách. A třetí, ve které převtipovaný Čtvrtníček zabil film. Co je moc, je moc. Z Kinoboxu vzešla snad jen jedna jediná trvalá hodnota - cena Český lev. ()

Reklama

Gimp 

všechny recenze uživatele

Nefunkční. Trailery si můžu vevětší kvalitě stáhnout na moviezone nebo jinde a Holého komentář oželím. České filmy mě nezajímají. Aktualizace 21.9.- dnes jsem náhodou shlédnul kinobox a musím říci, že je vidět jednoznačný posun k lepšímu. Čtvrtníček má velmi specifický humor ostřejšího ražení, který můžu a filmy jsou DOKONCE hodnoceny, byť anonymně.. ()

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že filmový magazín by z podstaty měl přinášet filmové novinky, a to tak, aby si nezasvěcený člověk mohl udělat obrázek o tom, co se ve světě filmu děje. A právě v tom asi tento pořad selhával, ale mě to vůbec nevadilo. Koukal sem na něj stejně jenom kvůli scének Kohouta/Holého, které mě vždycky dostaly do kolen. A taky kvůli chytlavé znělky, které se jen tak nezbavíte. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodné, jak se dá takový pořad posrat. Nemoderovaný kinobox jsem ohodnotil 4*. Ale nová verze moderovaná velice trapným, rádoby zábavným Čtvrtníčkem je naprosto strašná. Nevim co bylo důvodem takové změny, ale rozhodně to nebyla změna k lepšímu. Dávám hodnocení takto, starý Kinobox 4*, nový Kinobox 2* ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama