Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 3

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (344)

JFL 

všechny recenze uživatele

Herní série mlátiček Dead or Alive si získala oblibu realistickou choreografií a přítomností spoře oděných hrdinek. Film herní dějovou platformu a přítomnost ztepilých žen geniálně skloubil s velkou mírou sebereflexe a zdravé nadsázky. Výsledek připomíná Charlieho andílky, jen se ještě více vyžívá ve stylizování soubojů a estetizování ženských těl. Hongkongský režijní rukopis Coreyho Yuena se pozná především na videoklipově střižených, hyper efektních dynamických soubojích inspirovaných stylem a prostředím bojových scén legendárních hongkongských filmů. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Corey Yuen prostě umí, tento film dává slovu béčko nový rozměr, jenže pořád to zůstává vysoce zábavné, akční choreografie je špičková, ze zúčastněných slečen pokud je mi známo(snad mimo Devon) žádná nemá aktivní znalost bojového umění a co z nich Corey udělal! (jak jsem se dozvěděl z bonusů, podstoupily tříměsíční trénink) Dynamický střih, frenetické tempo, občas trochu humoru, ta stylizace, nebo spíše hyperstylizace soubojů stojí fakt za to, hudba do toho skvěle sedí. Potěší účast hvězd bojového umění jako je Collin Chou a i Kane Kosugi je profík každým coulem. Fakt jsem se pobavil a docela mě mrzí, že Corey už dlouho nenatočil žádný film vlastní a nic nechystá v nejbližší době. ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech nadsazenější než Mortal Kombat (ačkoliv stylem ujetosti se spíš podobá Spy kids). Logika si dává pauzu a je tak více prostoru na fetiš polonahých těl, plavek, volejbalu a videoherně přestřelené wuxia souboje, jejichž choreografie je přinejmenším pochybná. Nehorázná kokotina - videohra povýšila na filmový žánr. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

jedna hvezda navic za ty japonske mimogravitacni skoky, supermanske behy a nadherne bojove umeni, to vse ve zpomalenych zaberech. To ja rad.. Celkove mi ta asijska cast pribehu prisla nejzajimavejsi, ty dalsi holciny sice nebyly vubec spatne, ale taky trochu nezajimave.. Souboje zvladnute na jednicku (nejsem zadnej asian geek, takze je mi jasne, ze souboje v tomhle filmu nejsou proti tem v tech opravdu japonskych a cinskych, resp. thajskych a dalsich nicim). Ale me staci i tohle. Asi nejlepsi zpracovani hry, ktere dosud bylo na platne, coz me zaroven udivuje a zaroven naplnuje respektem. Zaver je pekne parodicky a tu bitvu bych teda chtel videt :-)) ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Navybírejte krásné dívky (nejlépe umělé bárbíny xD), oblečte je do přiléhavých oblečků, naučte je rozdávat rány jako na běžícím páse a ještě to okořeňte songem od Paula Oakenfolda - Switch On, tohle se musí líbít:) Exibice dokonalých ženských křivek a jejich pohybů, takový novodobý ženský Mortal Kombat. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)
  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)

Reklama

Reklama