Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Nenacházím slov k tomu, jak tento film byl reálný, smutný, zábavný a přitom tak perfektní. Jedná se o jedno z nejlepších sportovních dramat, ve kterém to není typicky - hl. hrdina = nejlepší ze všech. Takže nečekejte, že Mark bude od začátku všechny porážet, to vůbec. Budete sledovat část jeho života, jak se postupně vypracovává, a získává místo v týmu. Ohledně Marka - hraje perfektně! Skvělé sportovní drama, hodnocení nechápu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Utahaná pohádka o tom, jak chudý číšník, po překonání všech protivenství, která se mu postavila do cesty, ku slávě přišel Šablonovitý příběh, který je zajímavý snad jen tím, že byl natočen podle skutečné události a také výkonem Marka Wahlberga. Je to přesně ten typ filmu "Přišel jsem, viděl jsem, zapomněl jsem." 40% ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Příběh Philadelphského orla s číslem 83 Vince Papaleho.Osobně mám rád tyto sportovní filmy, ať už nabízejí realné příběhy a nebo jsou naplněny sportovně - v tomto případě americkým fotbalem. Mark Wahlberg zahrál velmi pěkně a to i přes to, že se film odehrává roku 1976 a musel mít dlouhé vlasy (dle mého názoru to k němu moc nejde). I přes ty vlasy se mi to líbilo ;-) * * * ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Do dneška jsem nebyl schopný pochopit pravidla tohoto sportu.Jsem spíš na klasický fotbal, jak ho známe my evropani. Rád ho hraju, sleduju a znám pravidla. Chápu i pravidla podobných filmů. Zde byla vcelku chytře naplněna. Hodný chlapec, který náhodně přijde ke své šanci, když se mu chvíli před tím něco zlého přihodí. Pak si dere cestu ke slávě a k dívce svých snů. Přijde krize, ale to překoná díky nějaké situaci...a je slavný a úspěšný. No a stejně jako mě baví další a další zápasy 11 na 11, tak i další film tohoto stylu a žánru mi sedl. Scéna s klučíkem s 83kou na zádech společně s mým oblíbencem Markem přinesla 4tou hvězdu a 75 procent. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Vince Papale (Mark Wahlberg) je velky fanda americkeho fotbalu, takze neni se cemu divit, kdyz prijde o manzelku i o praci. Ke sve fotbalove vasni ho privede naborovy kemp mistniho tymu a nasledujici vyvoj deje je jako ve vetsine dnesnich sportovnich filmu. Ani tomuto se v zaveru nevyhne stastny a uspesny konec v oslavnem kruhu. Trh je prehusten podobnymi a vylozene lepsimi kousky. 40% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Přestože Vince Papale byl na soupisce jako wide reciever, hrál téměř výhradně ve tzv. speciálních týmech. Za tři roky svého působení v Eagles tak zaznamenal pouze jedinou chycenou přihrávku se ziskem patnácti yardů. (Pedro Morales)
  • Pri 75. výročí tímu bola zostavená skupina hráčov, v ktorej nechýbal ani Vincent Papale. (JimWayne)
  • Natáčení filmu oficiálně podpořil tým Philadelphia Eagles i vedení národní fotbalové ligy. (don corleone)

Reklama

Reklama