Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $57,806,952Tržby Celosvetovo $58,480,828Tržby za predaj DVD v USA $48,202,385 //počet predaných kusov 2,963,857║ Doslova televízny film bez skutočne silnejších momentiek, so sympatickým obsadeným(Wahlberg, Banks), rýchlejšie skončí než sa skutočne niečo silné udeje, takže len povrchná omáčka. /40%/ ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Sportovní pohádky mají za cíl často jedno a to samé- vtáhnout diváka do děje tím způsobem, že se cítí být v kůži hlavního hrdiny. A tento snímek má velkou výhodu právě v tomto ohledu, protože snad každý z nás je (nebo alespoň někdy byl) fanouškem. Tvůrci nám zde dávají možnost nahlédnout na příběh přesně takového fandy, který dostane obrovskou příležitost stát se členem svého milovaného klubu a je jen na něm, jak se s tím popasuje. 90 % Oblíbená část- "Vyhoď z mojí skříně to triko Giants." ()

Reklama

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to výborný ač lehce nadprůměrný film, příběh o Vincovi Papálím je dobře zpracován, zachycuje jeho rodinné problémy a problémy s prací, také tu je jeden jeho běh přes město, ale nejde tak do hloubky jak bych čekal, přišlo mi to dost osekané a stručné, film by potřeboval tak o půl hodiny navíc a měl by zachycovat jeho pocity, během tréninku, zachytit jeho rodinný život a né tam dát rovnou kdy budem mít peníze a pak baf konec rozvod, následná agonie a rozmlácení majetku. Jinak Mark Wahlberg je fakt frajer a hrát umí, při sledování tohoto filmu jsem měl chut křičet at žíjí californští orly!!! 65% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Příběh Philadelphského orla s číslem 83 Vince Papaleho.Osobně mám rád tyto sportovní filmy, ať už nabízejí realné příběhy a nebo jsou naplněny sportovně - v tomto případě americkým fotbalem. Mark Wahlberg zahrál velmi pěkně a to i přes to, že se film odehrává roku 1976 a musel mít dlouhé vlasy (dle mého názoru to k němu moc nejde). I přes ty vlasy se mi to líbilo ;-) * * * ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Skvěle jsem se pobavila při patetických hláškách otce. A že jich nebylo málo! Scéna, kdy sedí s Vincem na schodech a se slzou v oku mu vypráví, jak ho takřka celý život držel nad vodou jeden touchdown, patří k vrcholům komediálního umění. To naši chlapi jsou naprostí žabaři, žádný gól oblíbeného klubu je neudrží 30 let ve fabrice, dokonce s ním ani nepřekonají pohled na umírající manželku. Film je hodně nechtěně vtipný, většinu zajišťuje Papale senior, ale má velmi pěkně zvládnuté sportovní scény. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Kluk, který běží po ulici v dresu s číslem 83 je syn skutečného Vince Papaleho. Jeho dcera se objeví zase jako zadák při školní hře, který centruje právě zase svému bratrovi. (don corleone)
  • Scény týkajúce sa letného výcvikového tábora boli natočené v Central High School v Severnej Filadelfii. Okolité budovy a polia boli upravené tak, aby mali vzhľad reálneho výcvikového tábora Eagles z roku 1976. (misterz)
  • Pri 75. výročí tímu bola zostavená skupina hráčov, v ktorej nechýbal ani Vincent Papale. (JimWayne)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno