Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavná oddechovka, která se skvěle a dost tajemně rozjíždí, ale v závěru ji těžce dochází dech, protože celá logika stojí na hodně vratkém a naivním základu. Obsazení je ale sympatické, celé je to takové pohodově nenáročné, má to i kupu, byť levnějších, ale i tak dost slušných efektů. Jen škoda, že není ten ústřední nápad lépe propracován a dotažen. Přitom scénáristé tohoto filmu nejsou ani v nejmenším žádní amatéři. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Čakal som oveľa viac. Hlavným problémom je rozťahanosť deja, ktorá často hraničí s nudou a zákonite nepomáhajú ani fádne dialógy a slabšie vizuálne efekty. Na televízny projekt pomerne kvalitná herecká zostava však zachraňuje čo sa dá a príležitostne sa objaví aj náznak mysteriózna. Prečo však len príležitostne? A s každým dielom ide kvalita neustále nadol a korunu všetkému nasadí hlúpy záver . Áno, cítil som sa oklamaný... ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice je to zbytečně roztahané do tří filmů, ale jinak docela ucházející sci-fi s ne zcela jednoznačnými a jasnými pokroky v pátrání. Mělo to atmosféru, napětí i herci mi docela seděli, ale po čase se příběh vykouří z hlavy, chybí mu větší scény, překvapení, cokoliv ne-rutinního, co by z toho udělalo skutečně nadprůměrný kousek žánru, na nějž se nezapomíná a rád se na něj člověk znovu povídá. Na tohle se sice znovu rád podívám, ale tak trochu se skřípějícími zuby a s knížkou nebo nějakou jinou aktivitou v ruce. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tridilny televizni film na moje oblibene zahadne tema ktery avizoval mnohem vic nez nakonec nabidnul co si budeme povidat ale ten treti dil to proste zabil vsechno co bylo v prvnich dvou dilech budovano je ve finale shozeno tim chaotickym zaverem ktery vsechno stavi na hlavu a nedava logiku nabizi se tudiz moznost ze tvurci proste neco zajimave rozjeli ale nevedeli jak to zakoncit skoda rozhodne z toho slo vytezit vic ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem s hodnocením až na konec. Nakonec hodnotím hůř než jsem sám čekal. První díl by dostal 4 hvězdičky, druhý mi přišel naprosto zbytečný, ten by dostal * a třetí **. Průměrem to dává dvě a půl hvězdy, ovšem zklamalo mě vyvrcholení, nebo spíš odhalení, které už hraničí s posedlostí americkou vládou (chcete-li s námořnictvem), která podle všeho zasahuje do všeho. Ano, nejspíš to bude pravda, ale přece nemusí být tolik filmů o tom samém, to už neexistuje žádná fantazie? Vždyť to má být mysteriózní, tohle je spíš fanatické. Celkově mě to tedy zklamalo, výkony hlavních protagonistů však nebyli nejhorší, Stoltz, Bellová i Neill podali dobré výkony, za což děkuji. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • Filmu byla udělena cena Saturn v kategorii nejlepší televizní prezentace. (Terva)
  • Snímek získal cenu Emmy v kategorii nejlepší speciální vizuální efekty. (Terva)

Reklama

Reklama