Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ve kterym jinym pořadu můžete vidět takový hovadiny jako v Top gear? Co ty tři blbci jsou schopný vymyslet, to je občas za hranicí zdravýho rozumu. Ale je to prdel. Nejvíc mě asi pobavil díl, ve kterym se trojice moderátorů vydala na dovolenou s karavanem. update: No tak jsem se po nějaký době zase proklikal na Top gear a musim říct, že dovolená s karavanem už byla mnohokrát překonána :-) Jo a jinak jsem se pro zajímavost kouknul i na nějaký ty starý díly a to je celkem o ničem. Sice je to docela nostalgie koukat na to, když tam testujou např. Sierru jako žhavou novinku, ale je to jen takový odříkávání technickejch dat + pár obrázků. To si dneska můžu najít na netu. Jenom trochu nechápu, proč si tam zapínaj bezpečnostní pásy i při jízdě mimo pozemní komunikaci. P.S. A Jeremy Clarkson je totální zabiják :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Takhle dupe 512 pádících německo-italských koní pod kapotou." Patřím mezi odvážné motoristy, kteří se netáží za kolik sekund, ale zda vůbec dokáží zrychlit z nuly na sto. A jako takový adrenalinový jezdec jsem naprosto spokojen s pořadem plným rychlosti, informací, sarkasmu a šílených zkoušek. To zkrátka musí potěšit každého jedince, který odmítá či nemůže dospět. Jen kdyby chlapci některé situace nahrávali o něco méně okatě, to bych byl asi maximálně spokojený. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co jsou ti tři schopní vymyslet. I když je to pořad o autech, občas to tak nevypadá. Dělají si prostě srandu ze všeho a ze všech. Většinou se Clarkson s Hammondem spojí proti chudáku Mayovi. A Clarkson si často utahuje z Hammondovy výšky. Ty zahraniční speciály jsou hodně dobré. Napadne normálního člověka dělat vylodění v Normandii s Fordem Fiestou? :D ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě nemůže být řeč o čemkoliv před rokem 2002 (tzv. Old Top Gear), a v mém případě ani před příchodem Jamese Maye. Až kvarteto Clarkson - Hammond - May - Stig dalo vzniknout fenoménu, z něhož se stala nejméně obvyklá automobilová show na světě, s největší fanouškovskou obcí, vlastním světovým turné, a tak dále, a tak dále... A překvapivě je to taky nejdražší pořad o autech na světě (pokud tedy nevysílají v Dubaji něco o Rolls Roycech z ryzího zlata a drahého kamení, a netestují jejich odolnost proti písečným bouřím a džihádistům;)) Buďto ty nadšené blázny berete nebo ne... já se u jejich "recenzí" nejednou se slzami smíchu v očích poroučel k zemi, a nevěřícně sledoval obojživelná auta, výlety na činné sopky, čtyřpatrovou japonskou zahradu na korbě pickupu, silnice smrti v Jižní Americe - nebo taky na Jihu USA. Legendární scénu s rednecky, kteří si to přijeli vyřídit s bandou demokratických buzíků na benzínku kdesi v Alabamě, snad netřeba připomínat. A navíc nedejte si pět hvězd show, která Škodu Yeti pasuje na nejlepší auto na světě:) 90%, ale kdybych znal všechny reálie, které jsou třeba k plnému pochopení, byla by to určitě stovka. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tento seriál není jen pro příznivce rychlých,ale i pohodlných aut,ale také pro příznivce anglického humoru,kterého tady najdete mraky.Moderátoři se skvěle doplňují,takže ani nedáváte moc pozor na údaje o autech,ale jen posloucháte kdy zazní další vtip.Jeremy Clarksone,Jamesi Mayi a Richarde Hammonde,díky hoši.A samozřejmě i Stigu.Hodnocení:85% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Při natáčení v USA si Richard Hammond vybral na závodění auto Dodge Challenger. Společnost General Motors ale odmítla Top Gearu automobil zapůjčit s důvodem, že jejich auta v pořadu jen kritizují. Richard se proto rozhodl, že si auto pořídí na vlastní náklady. (šerminator)
  • Nejrychlejší auto, které kdy na trati Top Gearu jelo, byl Renault Formule 1, který okruh zvládl za 59 vteřin. Nejrychlejším produkčním vozem byl pa Ariel Atom V8. Kolo zvládl za 1 minutu a 15 vteřin. (Mr.Hudson)
  • James May navzdory různým komentářům Clarksona a Hammonda není gay, od roku 2000 je ve vztahu s divadelní kritičkou Sarah Fraterovou. (jirijost)

Reklama

Reklama