Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (507)

JAn 

všechny recenze uživatele

Asi největším problémem Hadů v letadle je, že nejsou tak blbí, jak se od nich očekávalo. Ellis bere film až moc vážně, hrdinové trousí málo hlášek a vulgarismů, samotný Jackson je na můj vkus málo chlapácký, ale hlavně často kouše jedovatá nuda. Naštěstí film aspoň z části zachraňuje závěrečná megalomanská půlhodinka (to se objeví i nějaká ta anakonda) a hlavně "provzdušněné" finále. Jó, mohl to být učebnicový příklad zábavného béčka. Kdyby... Snad časem takový Spiders on a Submarine nebo Scorpions on a Train nabídnou víc. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

S vědomím, do čeho jdu, jsem se....nenasral. Béčko s pár vtipnýma scénama sice nic bonusového nepřináší, ale jako total oddechovka, u které se nemusíte bát na dvacet minut usnout, jak se to podařilo po nedělním obědě mně. posloužit dokáže. Nějaký rozpočet je na hadech znát, jen by mě teda zajímalo, ze které stopečky se takhle po ránu vykutálel SLJ, když ho k tomuto filmu přemluvili. 50% ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Trailerem jsem byl natolik znechucen, že jsem od tohoto snímku neočekával vůbec nic, což se nakonec ukázalo jako velmi dobrá věc. Hadi v letadle překvapili, ani nevíte jak. Jedná se o velmi vtipnou komedii, která se veze na vlně starších béček, z nichž si vypujčuje různé scény, aby je nakonec podala v mnohem legračnějším provedení. Nakonec se ale přeci jen o béčko nejedná, snímek je tak spíše podán. Téhle myšlence nahrávají jak animovaná zvířátka, volba postav, dialogy tak i výše jmenované situace a hlavně myšlenky postav. Přesto bych ale tento snímek jako béčko neoznačoval. To nejlepší jsou ale hlášky, které bych ocenil plným počtem, něco tak výborného jsem snad ještě nikdy neslyšel. Co nakonec: "Kurevsky jsem se bavil!" [TOP 19/7 60%] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film postavenej na drsne vyhlizejicim Samuelovi, jeho jedny hlasce a letadlu plnym hadu prekvapive funguje vcelku dobre. Behem 20 minut je dana zapletka, dej se presune do letadla a zacnou lizt hadi, coz je fajn, jde o becko, tak proc to protahovat. Ale scen v letadle je zbytecne moc, takze jakmile je zaber nekam jinam, je to prijemny osvezeni, klidne by moh bejt film kratsi. Ale jinak prakticky nemam vytku. Ze zacatku jsou smrti hezky napadity a tvurci nekolikrat prekvapi, kam vsude toho hada narvaly a kam se muze zakousnout. Problem je, ze se nekonaj naky krvavy jatka, lidi jsou po kousnuti jen otekly, takze narvat sem jiny zvirata mohlo mozna film vic ozivit. Co se tyce hadu, vetsina nastesti nevypada jak gumovy hadice. Skoda ty krapet zdlouhavy prostredni casti, jakmile Samuel hodi hlasku, tak se film pekne rozjede a zacne hrat drsna hudba. Taky meli tvurci pridat vic hororovy atmosfery nebo vtipu a hlasek, ale napinavej a cool je film vcelku slusne. Takle by meli vypadat becka o vsemoznejch premnozenejch a zmutovanejch zviratech, v tomhle zanru je tenhle film fakt king, takze si 4* zaslouzi. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co si dnes v tom Hollywoodu nevymyslí za ptákoviny. Název je vskutku doslovný, opravdu jsou tam v letadle hadi útočící na pasažéry. Už titulková sekvence mě ujistila, že tenhle film nechce být brán vážně. Nemohu to nebrat jako komedii, tohle nikdo snad jinak myslet nemohl, i když pokusy o nějaké dramatické scény tu skutečně jsou. A právě tyto scény mě držely po celou dobu v nejistotě, jak film vůbec chápat. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně, kdy se jdou dva mladí pasažéři milovat na WC, má dívka růžový svetr. Když jsou ale uvnitř toalety, má svetr zelený. (Mr.Hudson)
  • Poté, co v letadle přestanou svítit světla a je v něm tma, následuje záběr na celé letadlo, přičemž je vidět, že se v okýnkách svítí. Poté je v letadle opět tma. (LUCIM)
  • Samuel L. Jackson (Neville Flynn) obsadil roku 2012 první místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o filmové postavě, která by nejlépe vedla zemi v boji proti zombiím. (JoranProvenzano)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama