Reklama

Reklama

Zóna smrti

  • Hongkong Sha po lang (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mafiánský boss Po (Sammo Hung) zabije detektivu Chanovi (Simon Yam) bratra. Ten brzy pochopí, že Po nikdy nebude za svůj zločin pykat a odejde do výslužby. Jeho nástupce Ma (Yen) je zásadový policajt zběhlý v bojových umění, který má však pověst násilníka. Znovu se ujímá případu a společně s bývalým detektivem Chanem se pustí do rozmetání Poova gangu. Dokáží ho dva policajti zatknout v jednom z nejkrvavějších soubojů všech dob? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Obstojný akčňák který ale bohužel dnes už moc nepřekvapí. Asi jsem po peckách s Chanem a filmech typu Raid čekal větší maso. Akce je tu dobrá ale film bohužel nemá nijak extra zapamatování hodnou scénu. Nutno podotknout že mě překvapila dramatická stránka filmu, konec byl solidní mindfuck s hlavním hrdinou a hajzlem. Je to solidní béčko na jedno podívání. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Pribeh prostucky, avsak tym ake emocie a sympatie dokazal reziser postavam vlozit, ho povysil a posunul uplne inam od klasickych akcnych bijakov. Film funguje a frci na plne obratky od zaciatku az do konca. Vizual je doslova gulervuci. Popravde, ani si nepamatam, ktory film by na mna chrlil kazdu sekundu tak dokonalo komponovane obrazy. Vizualna stranka mi priam zovrela hrdlo. NADHERA. Dalsia pochutka su bojove sceny, ktorych je tak akurat a svojou skvelou choreografiou a znova sposobom, akym su natocene, vzdy vypumpuju adrenalin do nebeskych vysin. Ak takto vyzera nova vlna Hong Kong-skych akcnych filmov, tak to beriem. To si necham pacit. (9/10) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

UUumm.. Co dostanem když zasadíme do filmu Dvě největší Martial Arts Legendy proti sobě? Poutavý,sadistický, Akční film s perfektní Choreografií! Musím řici, že místy jsem se dokonce i nudil, poněvadž v první hodině se toho moc neudálo, ale naštěstí v poslední půl hodině mi naservírovali parádní Čínské Peklo! Kung-fu smíchané ze StreetFightem nemohlo dopadnout zle! Finální scéna mezi Donniem a Sammem působila tak krvavě a bolestivě, že stojí za to, tenhle flick Vidět!! 70% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Slabé. Väčšina filmu tak za 2* a jednu pridávam za hustý koniec, ktorý ale nemôže zachrániť všetko. Môj prvý film s Donnie Yenom. A nič moc. Pritom očakávania boli veľké. Dej je nezáživný. Neskutočne ma sralo ako hlavný záporák môže robiť veci za ktoré by u nás mal tak 20-30 rokov natvrdo ale nedostane ani deň lebo mu neprišili vraždu. To v Hongkongu nie sú iné zločiny??? A najviac ma sralo, že som film stále musel pauzovať lebo som nestíhal anglické titulky. Škoda Donnieho lebo v ňom rozhodne problém nebol. Aj myšlienka bola. Aj niektoré zábery boli silné. K postavám som si ale vzťah nevytvoril a v polovici som chcel aby všetci chcípli a už to skončilo. Najhoršie bolo, že Donnie predviedol vcelku málo kopov a úderov. Každopádne veľký potenciál totálne premrhaný!!! Policajné hongkongské mlátičky nemám nejak extra napozerané, ale ak je toto v červených číslach tak nič moc. Keby vznikol akčný film, ktorý by bol z USA a mal by na csfd 55%, tak keby napísali, že je z Hongkongu a hercom digitálne zošikmili oči tak ten istý film by mal 70-85%. Ale ten istý film. Nespravodlivo. Nie že by som mal niečo proti šikmáčom, mnohoje mojími obľúbencami. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Drsnější detektivka ve stylu Wooových filmů, ale chybí tady Chow Yun-Fat, nicméně to vůbec nevadí, protože je tady fakt ultimátní bijec Donnie Yen, ten se sice v první hodince tak projevuje hodně zřídka, ale to co tam předváděl v poslední půlhodince, když tam neuvěřitelně krutě seřezal nejdřív ultimátního řezníka v bílým (mimochodem skvělej záporák v podání Jackyho Wu ) a následně naflákal prdel i tlustýmu kung-fu šefíkovi, to byl fakt strašnej masakr a zároveň skvělý finále. Krom toho to má i solidní příběh a výbornej originální konec ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Donnie Yen v roce 2005 vyhrál Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Epistemolog)
  • Film neměl původně obsahovat tolik bojových scén, to se však změnilo, když byl do filmu obsazen Donnie Yen. Na jeho žádost byly tyto scénu do příběhu dodány. Jedná se hlavně o boj Donnie vs. Jacky Wu a závěrečný boj. (TomikZlesa)
  • Film měl původně blíže odhalovat vztah Jackyho Wu a Sammo Hung Kam - Bo, ale Wilson Yip neměl dostatečný rozpočet. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama