Reklama

Reklama

Zóna smrti

  • Hongkong Sha po lang (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mafiánský boss Po (Sammo Hung) zabije detektivu Chanovi (Simon Yam) bratra. Ten brzy pochopí, že Po nikdy nebude za svůj zločin pykat a odejde do výslužby. Jeho nástupce Ma (Yen) je zásadový policajt zběhlý v bojových umění, který má však pověst násilníka. Znovu se ujímá případu a společně s bývalým detektivem Chanem se pustí do rozmetání Poova gangu. Dokáží ho dva policajti zatknout v jednom z nejkrvavějších soubojů všech dob? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

UUumm.. Co dostanem když zasadíme do filmu Dvě největší Martial Arts Legendy proti sobě? Poutavý,sadistický, Akční film s perfektní Choreografií! Musím řici, že místy jsem se dokonce i nudil, poněvadž v první hodině se toho moc neudálo, ale naštěstí v poslední půl hodině mi naservírovali parádní Čínské Peklo! Kung-fu smíchané ze StreetFightem nemohlo dopadnout zle! Finální scéna mezi Donniem a Sammem působila tak krvavě a bolestivě, že stojí za to, tenhle flick Vidět!! 70% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Kill Zone je podle mě skvělý akční thriller, ve kterém se sešla spousta skvělých herců. Ze začátku je to pomalejší a i Donnie nemá moc prostor, ale zhruba poslední půlhodinka, je pastva pro oko nejednoho fandy bojových sportů. Sammo Hung, Donnie Yen i Jacky Wu předvádějí parádní kousky. Za mě 80% :) ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

Atmosféra mi hodně připomínala staré drsné francouzské kriminálky, avšak děj je mnohem více přímočařejší, dokonce jsem přesvědčen, že scénář byl napsán dost na rychlo nebo byl okopčen z jiných filmů. Je to jenom jedno klišé za druhým už stokrát viděným někde jinde. Ovšem akční scény jsou nabouchané na maximum a Donnie Yen, i když vypadá jako buzík, zvládl choreografii soubojů skvěle a divák se dočká opravdu vynikajících záběrů a vychytávek, kdy herci lítají vzduchem a dostávají dost do těla. A konečné nekompromisní zúčtování mezi gangstery a nepříliš čestnými policisty je velmi drsné a umělou krví a mrtvými se nešetří. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taký mix medzi ranným Johnom Woo a Johnnym To. Pritom ale postráda krásu a osobitosť obidvoch menovaných. Pritom Wilson Yip nie je žiadny fušer. Pomáha mu elita - Donnie Yen, Simon Yam a hlavne tučko Sammo Hung Kam-Bo, ale aj napriek niektorých parádnych scénam - naháňačka na streche, zabíjanie policistov, film vyšumí do prázdna. Príliš tlačí na sentimentálnu nôtu a také to pevné buddy puto je skôr naznačené než naozaj prežité. Finálny zvrat mi príde dokonca trochu smiešny. V zásade ma to nenudilo, ale pozrel som si to len preto lebo som chcel vidieť druhú časť a Tonyho Jaa. Tak som chcel byť v kontexte. Ďalšie potvrdenie toho že Hong Kong v noci vyráža dych. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Policejní drama made in Hong Kong: často nepochopitelné motivy a jednání postav, jejich podivná naivita, soundtrack jako v sovětských poetických filmech šedesátých let, násilí se snaží vypadat jako umění, neuvěřitelně rychlý tlouštík ve fialovém obleku, který všechny udolá, časté a nenadálé záchvaty psychické lability většiny postav, dokonalé akční scény. Všechny postavy jsou ještě ke všemu víceméně záporné a děj je rozplizlý jak medůza na břehu Jihočínského moře. Přes spoustu evidentních nesmyslů a nechutností drží vše pohromadě díky jakési zvláštní čínsko-anglické hongkongské poetice, která kombinuje místní mentalitu s germánským názorem na čest a povinnost. Tentokrát jdu s hodnocením ostře proti proudu: 45%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Film neměl původně obsahovat tolik bojových scén, to se však změnilo, když byl do filmu obsazen Donnie Yen. Na jeho žádost byly tyto scénu do příběhu dodány. Jedná se hlavně o boj Donnie vs. Jacky Wu a závěrečný boj. (TomikZlesa)
  • Film měl původně blíže odhalovat vztah Jackyho Wu a Sammo Hung Kam - Bo, ale Wilson Yip neměl dostatečný rozpočet. (TomikZlesa)
  • Donnie Yen v roce 2005 vyhrál Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Epistemolog)

Reklama

Reklama